«Η κροατική αστυνομία σταμάτησε στο αεροδρόμιο 4 Άγγλους που δήλωσαν οπαδοί της ΑΕΚ»

«Η κροατική αστυνομία σταμάτησε στο αεροδρόμιο 4 Άγγλους που δήλωσαν οπαδοί της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Μπλόκο σε τέσσερις Άγγλους, οι οποίοι είχαν εισιτήρια του αγώνα με τη Ντινάμο και δήλωσαν οπαδοί της ΑΕΚ έκανε η αστυνομία στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσία ατόμων που δήλωσαν οπαδοί της ΑΕΚ στο «Μάξιμιρ» φέρεται να εμπόδισε η κροατική αστυνομία.

Σύμφωνα με τη «sportske novosti», οι Αρχές σταμάτησαν στο αεροδρόμιο «Franjo Tudman» τέσσερις Άγγλους υπηκόους.

Κατά την ίδια πηγή λοιπόν, οι συγκεκριμένοι είχαν στην κατοχή τους εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι και σε ερώτηση που δέχθηκαν γιατί πάνε να το παρακολουθήσουν, απάντησαν ότι είναι φίλοι της «Ένωσης».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ντινάμο είχε αποκλείσει την αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σερβία και Γερμανία, βάσει πληροφοριών ότι υπάρχουν σε αυτές τις χώρες οπαδοί, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της ΑΕΚ.

Οι συγκεκριμένοι ωστόσο παρουσιάζονται να τα έκλεισαν από την Αγγλία, με τα ονόματά τους όμως να προωθούνται στα σύνορα και την αστυνομία να τους περιμένει στο αεροδρόμιο.

Ενδεικτική, εξάλλου, του συναγερμού για το αποψινό παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ είναι η μαρτυρία υπαλλήλου του αεροδρομίου που φιλοξενεί η ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία τέτοια μέτρα ασφαλείας δεν υπήρχαν ούτε όταν βρέθηκε εκεί ο Πάπας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X