Νέα Φιλαδέλφεια: «Μη αποδοτικό το DNA από τα νύχια και το σώμα του Μιχάλη» (VIDEO)

Νέα Φιλαδέλφεια: «Μη αποδοτικό το DNA από τα νύχια και το σώμα του Μιχάλη» (VIDEO)

Τα δείγματα από τα νύχια και το σώμα του Μιχάλη δεν είναι αποδοτικά και δεν θα μπορέσουν να ταυτοποιηθούν με το DNA που έχει ληφθεί από τους συλληφθέντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ύψιστο συναγερμό παραμένουν οι ελληνικές Αρχές μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από Κροάτες χούλιγκαν. Εν αναμονή της επικείμενης αναμέτρησης των δύο ομάδων στις 19 Αυγούστου στη χώρα μας, αναμένεται να εφαρμοστούν αυστηρά μέτρα από την Αστυνομία.

«Κλειδί» το DNA

Αγώνα δρόμου πραγματοποιούν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσούρη μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτά τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί και άλλους Κροάτες χούλιγκαν που σχετίζονται με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πιστεύεται ότι συμμετείχαν στο βίαιο επεισόδιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, οι εν λόγω οπαδοί της κροατικής ομάδας παρατηρήθηκαν να εισέρχονται στη χώρα, ωστόσο η αναχώρησή τους δεν έχει καταγραφεί.

Από εκεί και πέρα, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνονται κυρίως στην ανάλυση βίντεο, δειγμάτων DNA και αρχείων κινητών τηλεφώνων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ατόμου που ευθύνεται για τη θανατηφόρα επίθεση στον 29χρονο Μιχάλη. Ενώ ταυτόχρονα οι αρχές βρίσκονται στη διαδικασία σύγκρισης γενετικού υλικού που συλλέχθηκε από τους συλληφθέντες με στοιχεία από τη φρικιαστική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα δείγματα από τα νύχια και το σώμα του δολοφονημένου φιλάθλου της ΑΕΚ δεν είναι αποδοτικά και δεν θα μπορέσουν να ταυτοποιηθούν με το γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τους συλληφθέντες.

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια για τη ρεβάνς

Τα μέτρα ασφαλείας θα περιλαμβάνουν την περιοχή γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ και άλλα σημεία όπου θα παρευρίσκονται αθλητές, περικλείοντάς τους σε αστυνομικό κλοιό. Ταυτόχρονα, εφαρμόζεται επιχειρησιακή στρατηγική για την αντιμετώπιση της πιθανής επιστροφής Κροατών χούλιγκαν στην Ελλάδα, με σαφείς οδηγίες για τον εντοπισμό και την απομόνωσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λέσχες φιλάθλων στην Αθήνα θα υπόκεινται επίσης σε συνεχή επιτήρηση και αυξημένη ασφάλεια, λόγω ανησυχιών για πιθανά επεισόδια.

Η αποστολή της κροατικής ομάδας θα έχει συνεχή αστυνομική συνοδεία αποτελούμενη από προσωπικό της ΟΠΚΕ, το οποίο θα συνοδεύει τους παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις καθορισμένες διαδρομές τους.


Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X