Λιβάκοβιτς: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, ίσως τα τελευταία μου ματς με τη Ντινάμο»

Έτοιμη να πουλήσει ακριβά τέσσερις παίκτες της η Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Photo Credits: INTIME

Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς αποτελεί τον κύριο πυλώνα των εγχώριων επιτυχιών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γκολκίπερ και σταρ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τις πιθανότητες να αποχώρησει άμεσα από τον κροατικό σύλλογο.

Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς αποτελεί τον κύριο πυλώνα των εγχώριων επιτυχιών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχοντας οδηγήσει τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ μεταξύ άλλων στην κατάκτηση έξι διαδοχικών πρωταθλημάτων. Ο 28χρονος γκολκίπερ, έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, όχι μόνο στη Ντινάμο, αλλά και στην εθνική Κροατίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα την εκπληκτική παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Το πλήρωμα του χρόνου για καριέρα στο εξωτερικό φαίνεται πως έχει έρθει για τον διεθνή πορτιέρε, ο οποίος προτού κάνει το επόμενο βήμα, θέλει να χαλάσει τα σχέδια της ΑΕΚ για πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

To SDNA, την περασμένη Δευτέρα (7/8), λίγες ώρες πριν από την φονική επιδρομών των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, όπου ο Μιχάλης Κατσουρής έχασε τη ζωή του, συνάντησε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η Ντινάμο Ζάγκρεμπ τον έμπειρο γκολκίπερ. «Σεβόμαστε την ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο να την αποκλείσουμε. Διαθέτει ικανότατους ποδοσφαιριστές και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας».

Ο Λιβάκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα σε Τουρκία, Ισπανία και Σκωτία με τις Φενέρμπαχτσε, Αλμερία και Σέλτικ να ερίζουν για την απόκτηση του, παραδέχθηκε πως είναι πιθανό μετά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ να αποχωρήσει από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. «Είναι πολύ πιθανό αυτά τα ματς να είναι τα τελευταία μου με τη Ντινάμο. Θα δούμε τι θα γίνει. Αυτη τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιβάκοβιτς.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X