Γιάγκο Ντος Σάντος: «Πήγα στον Ερυθρό Αστέρα λόγω του… Καμπάτσο»

Γιάγκο Ντος Σάντος: «Πήγα στον Ερυθρό Αστέρα λόγω του… Καμπάτσο»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάγκο Ντος Σάντος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερυθρού Αστέρα με τον ίδιο να δηλώνει ότι ο Καμπάτσο επηρέασε την μεταγραφή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Εuroleague με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ο 24χρονος παίκτης ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Ουλμ την περασμένη σεζόν, προσφέροντας τα μέγιστα, οδηγώντας την στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Εκτός από την κατάκτηση του τίτλου, ο Ντος Σάντος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του Γερμανικού πρωταθλήματος έχοντας κατά μέσο όρο 14,4 πόντους, 5,4 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ.

«Ξεκίνησα τη σεζόν πολύ κάτω από τις προσδοκίες, αλλά προχώρησα με την ομάδα και όταν φτάσαμε στο στάδιο όπου η νίκη είχε πραγματικά σημασία, κερδίσαμε. Αυτά κάνουν οι μεγάλες ομάδες», δήλωσε στην Σερβική «Meridianbet Sport».

«Το μπάσκετ δεν είναι δημοφιλές άθλημα στη Βραζιλία στο βαθμό που είναι το ποδόσφαιρο, οπότε για μένα ήταν δύσκολο να το ξεπεράσω».

Στα μέσα Ιουλίου ο Βραζιλιάνος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα συμπληρώνοντας στην περιφέρεια τους Μίλος Τεόντοσιτς και Σαμπάζ Νεπιέρ.

«Πολλή θετική ενέργεια, επιθυμία να κερδίσεις και να μην τα παρατήσεις, αυτό μπορείς να περιμένεις από μένα», υπόσχεται ο νεαρός παίκτης. «Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Crvena Zvezda. Ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω εδώ ήταν ο Teodosic και ο Napier. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας, να μάθω και να αγωνιστώ».

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος ένας βασικός παράγοντας που τον έπεισε να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο. Παρόλο που ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ κατευθυνόταν προς την πόρτα της εξόδου από την Σερβική ομάδα, βρήκε χρόνο για να προσφέρει μια πολύτιμη συμβουλή στον νεοφερμένο παικτη. Οι δυο τους μοιράζονται παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, αφού και οι δύο πρέπει να ξεπεράσουν το μικρό τους μέγεθος (1,78 μ.).

«Λατρεύω τον Καμπάτσο, έχει γίνει μεγάλος φίλος και έμπνευση για μένα», είπε ο Ντος Σάντος «Ένα κοινό στοιχείο είναι ότι δεν φοβόμαστε να ανταγωνιστούμε όποιον βρίσκεται στην άλλη πλευρά», επεσήμανε.

«Ακολουθούσα ήδη την ομάδα λόγω του Καμπάτσο. Παρακολούθησα όλους τους αγώνες, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι την επόμενη σεζόν θα ήμουν μέρος της. Μόλις είδα ότι υπήρχε πιθανότητα να ενταχθώ στη Zvezda, τηλεφώνησα στον Facu και μιλήσαμε για όλα, δεν είχα καμία αμφιβολία και δέχτηκα με μεγάλη χαρά την προσφορά», αποκάλυψε ο ντος Σάντος.

«Έχω ήδη παρακολουθήσει όλα τα βίντεο στο YouTube, είμαι πολύ ενθουσιασμένος, μου αρέσει η ατμόσφαιρα και μου αρέσει να παίζω για τους φιλάθλους. Θα είναι καταπληκτικό όταν γνωριστούμε.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X