«Συμφώνησε με Φενέρ ο Παναθηναϊκός για Αράο»

«Συμφώνησε με Φενέρ ο Παναθηναϊκός για Αράο»
Photo Credits: INTIME

«Συμφωνία με Φενέρ για Αράο» γράφουν για τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουίλιαν Αράο αποτελεί παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε και οδεύει προς τον Παναθηναϊκό, με τον Τούρκο ρεπόρτερ που συνέδεσε χθες (14/8) το όνομα του με το Τριφύλλι να κάνει λόγο για συμφωνία των δύο συλλόγων.

Τα δημοσιεύματα από την Τουρκία για Παναθηναϊκό και Γουίλιαν Αράο έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, μετά το αρχικό tweet ρεπόρτερ της γειτονικής χώρας που ανέφερε ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Ο ίδιος ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου επανήλθε αργά το βράδυ της Δευτέρας κάνοντας λόγο για επίσημη προσφορά των Πρασίνων προς τη Φενέρμπαχτσε και το πρωί της Τρίτης επικοινώνησε ότι ο Αράο αποτελεί παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στον οποίο και θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τελικά, όλα δείχνουν πως αυτή η ομάδα είναι πράγματι ο Παναθηναϊκός! Με νέο του tweet, ανέφερε πως το Τριφύλλι ήρθε σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για τον 31χρονο αμυντικό χαφ, σε ένα deal που θα φτάσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X