Αυστηρές προειδοποιήσεις της UEFA σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΑΕΚ για τα 2 ματς

Αυστηρές προειδοποιήσεις της UEFA σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΑΕΚ για τα 2 ματς
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρη η UEFA με αυστηρές προειδοποιήσεις σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΑΕΚ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρη η UEFA σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΑΕΚ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Η ΑΕΚ μετείχε κανονικά στη σύσκεψη ασφαλείας για τα μέτρα ασφαλείας του ματς με τη Ντιναμό παρά τα ψέματα των Κροατών και της ομάδας του Ζάγκρεμπ με την UEFA να είναι ξεκάθαρη και για τα δύο ματς.

Η UEFA ξεκαθάρισε τόσο στην ΑΕΚ όσο και στη Ντιναμό πως «τα μάτια όλου του κόσμου είναι πάνω μας για τους λάθος λόγους». Επισήμανε πως δεν διανοείται στο γήπεδο να υπάρχει τζαμπατζής, δηλαδή φίλαθλος χωρίς εισιτήριο, ενώ ζήτησε τόσο από την Ένωση όσο και από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ όχι απλά να μην πεταχτεί κροτίδα ή πυρσός, να μην ανάψει καν καπνογόνο.

H UEFA ξεκαθάρισε τόσο στην ΑΕΚ όσο και στη Ντιναμό πως προσέχει συνολικά τη συμπεριφορά των οπαδών των ομάδων και στα δύο ματς και το παραμικρό καταγράφεται.

Οι Κροάτες, σύμφωνα με πηγές από την ΑΕΚ, ξεκαθάρισαν πως είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν για να κυλήσει το παιχνίδι ομαλά.

«Στην πράξη να δούμε πώς θα είναι το γήπεδο, αν θα είναι εκκλησία. Στη σκυταλοδρομία πρέπει πάρουμε τη σκυτάλη να μην συμβεί τίποτα ούτε στην Αθήνα», έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X