Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ανοιχτό να αποχωρήσουν Ραμόν και Ουσεϊνού Μπα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ανοιχτό να αποχωρήσουν Ραμόν και Ουσεϊνού Μπα
Photo Credits: INTIME

Οι δύο αμυντικοί των Πειραιωτών λόγω των δεδομένων του ρόστερ είναι πιθανό να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία για τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ υπό διαρκή διαμόρφωση και αυτό θα ισχύει έως και τον Σεπτέμβριο. Και είναι ένα ρόστερ που δεν θα έχει μόνο και άλλες προσθήκες αλλά θα έχει και αποχωρήσεις.

Υπάρχουν ακόμα αρκετά πρόσωπα υπό παραχώρηση. Υπάρχουν όμως και παίκτες που ακολούθησαν κανονικότατα την προετοιμασία, πήραν χρόνο συμμετοχής και είναι ανοιχτό να αποχωρήσουν.

Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι των Ραμόν και Ουσεϊνού Μπα. Ο νεαρός Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν κατάφερε να πείσει αγωνιστικά το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, πιάνει θέση ξένου και ενώ βρίσκεται και πίσω στην ιεραρχία της θέσης του. Έτσι είναι πιθανό να δοθεί δανεικός.

Ο έτερος είναι ο διεθνής Σενεγαλέζος Ουσεϊνού Μπα. Πλέον οι στόπερ του Ολυμπιακού με τους Φρέιρε και Πορόζο είναι για τα καλά περισσότεροι. Και ο Μπα έχει μείνει πίσω σε επίπεδο χρησιμοποίησης για τη θέση αυτή. Μπροστά του είναι 4 στόπερ: Φρέιρε, Ρέτσος, Πορόζο και Ντόι, παρότι ο τελευταίος χρησιμοποείται και ως εξάρι. Βέβαια υπάρχει και το ερωτηματικό που ακούει στο όνομα Παπέ Σισέ που επρόκειτο να αποχωρήσει. Και ενδεχομένως να εάν φύγει με πώληση ή δανεισμό ο Σισέ ίσως να μην συμβεί το ίδιο και με τον συμπατριώτη του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X