Ο Νικολάου ξεκαθαρίζει την κατάσταση στο μπάσκετ της ΑΕΚ: «Ο Μάκης Αγγελόπουλος συνεχίζει μόνος τον αγώνα για ενίσχυση και αυτοεξυγίανση»

Ο Νικολάου ξεκαθαρίζει την κατάσταση στο μπάσκετ της ΑΕΚ: «Ο Μάκης Αγγελόπουλος συνεχίζει μόνος τον αγώνα για ενίσχυση και αυτοεξυγίανση»
Photo Credits: INTIME

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου ξεκαθάρισε τα πράγματα. «Ο Μάκης Αγγελόπουλος συνεχίζει μόνος τον αγώνα για ενίσχυση και αυτοεξυγίανση»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου ξεκαθάρισε τα πράγματα για το τι ισχύει στη «βασίλισσα» σχετικά με τον Μάκη Αγγελόπουλο. «Ο κ. Αγγελόπουλος, που δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια και επιμένει να κοιτά ψηλά, συνεχίζει ΜΟΝΟΣ τον αγώνα για ενίσχυση της ομάδας και για αυτοεξυγίανση της ΚΑΕ.», αναφέρει.

«Σχετικά με τα «δημοσιογραφικά» σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τις επαναμφοτερίζουσες τάσεις των τελευταίων ημερών: Ο κ. Αγγελόπουλος, που δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια και επιμένει να κοιτά ψηλά, συνεχίζει ΜΟΝΟΣ τον αγώνα για ενίσχυση της ομάδας και για αυτοεξυγίανση της ΚΑΕ.», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Νικολάου.

«Οι ώρες αυτές όμως δεν επιτρέπουν «πανηγυρικές» ρεκλάμες. Κρατάμε την ανάσα μας και σφίγγουμε την ψυχή μας, για την τραγωδία, που συνεκλόνισε συθέμελα άπασα την οικογένεια της ΑΕΚ και την ελληνική κοινωνία γενικότερα, και ταυτόχρονα παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και τον αγώνα της ΠΑΕ και της οικογένειας του αδικοχαμένου Μιχάλη, για ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη», συμπληρώνει ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιώργου Νικολάου:

«Επειδή δεχόμαστε εσχάτως δεκάδες μηνύματα οπαδών (και είναι εξόχως ενδιαφέρον και είθε ν’ αποτυπωθεί αυτή η ζήτηση και στην πράξη), ενημερώνω, ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ανακοινώσεις σχετικά με την ημέρα διάθεσης των «Διαρκείας» της χρυσής εκατονταετηρίδας της «Βασίλισσας».

Οι ώρες αυτές όμως δεν επιτρέπουν «πανηγυρικές» ρεκλάμες. Κρατάμε την ανάσα μας και σφίγγουμε την ψυχή μας, για την τραγωδία, που συνεκλόνισε συθέμελα άπασα την οικογένεια της ΑΕΚ και την ελληνική κοινωνία γενικότερα, και ταυτόχρονα παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και τον αγώνα της ΠΑΕ και της οικογένειας του αδικοχαμένου Μιχάλη, για ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη.

Και επιτέλους… Σχετικά με τα «δημοσιογραφικά» σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τις επαναμφοτερίζουσες τάσεις των τελευταίων ημερών: Ο κ. Αγγελόπουλος, που δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια και επιμένει να κοιτά ψηλά, συνεχίζει ΜΟΝΟΣ τον αγώνα για ενίσχυση της ομάδας και για αυτοεξυγίανση της ΚΑΕ. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια, με ποικίλους τρόπους, που θα ανακοινωθούν οσονούπω. Ο κ. Αγγελόπουλος – παρά την τοξικότητα και τις ανισότητες που αδιαλλείπτως προκαλούνται στο διχοτομημένο ευρωπαϊκό μπάσκετ και κόντρα σε άθλια και συκοφαντικά ιουλιανά δημοσιεύματα γνωστών χώρων – είναι (σταθερά) ΕΔΩ!

Συνεχίζουμε…»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X