Σινσινάτι: Στο δρόμο του Τσιτσιπά ο Σέλτον

Σινσινάτι: Στο δρόμο του Τσιτσιπά ο Σέλτον

Τον πολύ επικίνδυνο και γηπεδούχο Μπέν Σέλτον θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Masters του Σινσινάτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέλτον κέρδισε στον πρώτο αγώνα που έγινε για το κυρίως ταμπλό του Western & Southern Open τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς με 5-7, 6-4, 6-4 και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο.

Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 άσους (3 διπλά λάθη) με 78% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service (47/60), έσβησε τα 5/6 break-points του Γιούμπανκς, την ίδια ώρα που κέρδιζε τα 2 από τα συνολικά 3 break-points που δημιούργησε.

Στο 1ο set ο Γιούμπανκς πίεσε αρκετά το service του Σέλτον βρίσκοντας τελικά break στο 12ο game (7-5) κάνοντας το 1-0. Η απάντηση του Σέλτον ήρθε στο επόμενο set οπου χρειάστηκε ένα break στο 7ο game (4-3) και στη συνέχεια κρατώντας εύκολα το service του έφτασε στο 6-4 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ίδια εικόνα, στο 3ο set για τον Σέλτον, ο οποίος με ένα break, στο ίδιο χρονικό σημείο (4-3) και με ένα μεγάλο hold στη συνέχεια (έσβησε ένα break-point) έφτασε στο 5-3 και στη συνέχεια σφράγισε το εισιτήριο για τους “32” του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X