Απίστευτη αλητεία από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - Το γκράφιτι της ντροπής στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη αλητεία από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - Το γκράφιτι της ντροπής στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη αλητεία από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με το γκράφιτι στη Νέα Φιλαδέλφεια να προκαλεί μόνο ντροπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δε σταματούν οι προκλήσεις μετά το φόνο του Μιχάλη Κατσούρη.

Φαίνεται πως κάποιοι δε βάζουν μυαλό με τίποτα, δεν καταλαβαίνουν ούτε από τον πόνο μίας οικογένειας που έχασε έναν νέο άνθρωπο, ούτε από τις καταδίκες 105 ατόμων, ούτε από τα γενικότερα γεγονότα των ημερών και συνεχίζουν να προκαλούν όπως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Σε περιοχή της Αθήνας κάποιος ή κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να κάνουν ένα εμετικό γκράφιτι σε τοίχο, για να… πανηγυρίσουν (και όμως) το φόνο ενός νέου ανθρώπου, του Μιχάλη Κατσούρη.

Συγκεκριμένα, σε τοίχο έγραψαν το σημείο της δολοφονίας «Νέα Φιλαδέλφεια» βάζοντας παράλληλα και το «-1» για το θάνατο του 29χρονου Μιχάλη και ολοκληρώνεται το γκράφιτι αυτό με την υπογραφή της Θύρας 13.

Μία τουλάχιστον εμετική κίνηση από οπαδό ή οπαδούς του Παναθηναϊκού, κάποιοι εκ των οποίων ήταν στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από μία εβδομάδα και προήλθε ο φόνος του Μιχάλη.

Πηγή:Thestandard.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X