Προκλητική η Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Πανηγυρίζει για sold out εξέδρας κόντρα στην ΑΕΚ με φωτογραφία από τους χούλιγκαν-δολοφόνους BBB! (ΦΩΤΟ)

Προκλητική η Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Πανηγυρίζει για sold out εξέδρας κόντρα στην ΑΕΚ με φωτογραφία από τους χούλιγκαν-δολοφόνους BBB! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει να προκαλεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που Πανηγυρίζει για sold out εξέδρας κόντρα στην ΑΕΚ με φωτογραφία από τους χούλιγκαν-δολοφόνους BBB

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουν τον Θεό τους στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεν έχουν καμία ηθική αναστολή και αποδεικνύεται περίτρανα, αφού πανηγυρίζουν για sold out εξέδρας κόντρα στην ΑΕΚ με φωτογραφία από τους χούλιγκαν-δολοφόνους BBB!

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους ότι το απόγευμα της Κυριακής όλη η διαθέσιμη χωρητικότητα της βόρειας κερκίδας εξαντλήθηκε για τον αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League Ντιναμό – ΑΕΚ 💙💪🏻 Όλοι στο Maksimir! 🦁», αναφέρει στην ανάρτησή της η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το εξοργιστικό, όμως, είναι η φωτογραφία που συνοδεύει το post.

Είναι μία φωτογραφία από την εξέδρα, όπου φιλοξενούνται οι Κροάτες δολοφόνοι του Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι μία φωτογραφία από την εξέδρα των «Bad Blue Boys» που ήρθαν στην Αθήνα για να ενωθούν με τους Έλληνες συνεργούς τους και να σκοτώσουν.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X