Θα νικήσουμε, Μιχάλη…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος, στο προσωπικό του blog, εξηγεί γιατί η ΑΕΚ έχει ήδη νικήσει και θα το κάνει ξανά σε κάθε δύσκολη μάχη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξημερώνει μια Δευτέρα, που η ομάδα πετάει για την Κροατία, καθώς ανήμερα της Παναγίας, δίνει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και ταυτόχρονα, το πιο δύσκολο όσον αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων, παιχνίδι που θα μπορούσε να δώσει. Και το δίνει στο Ζάγκρεμπ και όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς οι κατά τα άλλα… «respect» της UEFA, μπροστά στο κέρδος και την πολιτική, θεώρησαν ότι μια αναβολή ολίγων ημερών, είναι αρκετή για να ξεχαστεί η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου.

Η ΑΕΚ και ο φίλαθλος κόσμος της, καλούνται να βιώσουν κάποιες μέρες, μπροστά τους, που θα δοκιμαστούν, η υπομονή και η αντοχή τους. Χρειάζεται τεράστια προσοχή και ψυχραιμία. Και το Δίκαιο θα νικήσει. Και στις μάχες εντός γηπέδων και στις δικαστικές αίθουσες.

Όσοι θέλουν Δικαιοσύνη, είναι με την ΑΕΚ. Είτε υποστηρίζουν την ομάδα, είτε όχι. Αρκεί να θέλουν δικαίωση για τον Μιχάλη, όπως δικαίωση επήλθε και για τον Άλκη. Που θα βλέπουν αγκαλιασμένοι, από εκεί ψηλά, τις αγαπημένες τους ομάδες.

Η φαρσοκωμωδία της άφιξης Τσέφεριν

Ανάμεσα στις δύο μάχες, θα παιχτεί και η φαρσοκωμωδία της άφιξης του Τσέφεριν στην Αθήνα και της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό και τους υπεύθυνους των τεσσάρων μεγάλων ομάδων. Παρεμπιπτόντως, έχουν… ξεχάσει στην Κυβέρνηση, μέσα σε όλα, ότι στην Ευρώπη, αγωνίζεται και ο Άρης και θα έπρεπε να έχει κληθεί και αυτός στη συνάντηση. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια συνάντηση – φαρσοκωμωδία.

Προς το παρόν, η ΑΕΚ πάει να παίξει μπάλα στο Ζάγκρεμπ. Και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Μια πρόκριση που δεν θα επιθυμούσαμε με τίποτα να την θέλουμε πλέον πολύ περισσότερο, για έναν λόγο που ξεπερνάει όλους τους άλλους. Αλλά την θέλουμε. Και θα την πάρουμε. Το βράδυ της Τρίτης, ο Ματίας με τα παιδιά μας στο Ζάγκρεμπ. Και το ερχόμενο Σάββατο, όλοι μαζί. Στο σπίτι μας…

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Παρά μονάχα τούτο. Θα νικήσουμε… Και ξέρετε γιατί; Επειδή έχουμε ήδη νικήσει. Γιατί πορευόμαστε με την αγάπη και όχι με το μίσος. Γιατί είμαστε ΑΕΚ! Άλλωστε, η μητέρα, ο πατέρας, ο αδελφός του Μιχάλη, μέσα σε έναν πόνο που δεν μπορεί να τον νιώσει κανένας άλλος εκτός από τους ίδιους, ζήτησαν μόνο δικαίωση. Όχι εκδίκηση. Και η δικαίωση περνά από τη δικαιοσύνη. Αυτήν απαιτήσαμε από την πρώτη στιγμή, αυτή δεν θα πάψουμε να απαιτούμε, ούτε για μια στιγμή. Μέχρι να έρθει. Και θα έρθει.

Υ.Γ.: Χρόνια Πολλά σε όλους, εορτάζοντες και μη. Ομολογούμε ότι δεν μπορούμε να γιορτάσουμε την ονομαστική μας εορτή, μετά την απώλεια του Μιχάλη. Το μόνο που θέλουμε από την ημέρα της γιορτής μας, είναι να χαμογελάσει εκείνος από ψηλά και μαζί του, και όλοι εμείς.

Υ.Γ.2.: Πρωί Κυριακής, βρεθήκαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο τρισάγιο που τελέστηκε μπροστά στο σημείο που έχασε τη ζωή του, ο λεβέντης από την Ελευσίνα και η καρδιά μας σπάραξε ξανά, βλέποντας τη μητέρα του, τον αδελφό του, τους δικούς του ανθρώπους. Νιώσαμε την ανάγκη, ένιωσα την ανάγκη, να τονίσω στον αδελφό του, Γιώργο, με τον οποίο μίλησα, ότι είμαστε εδώ, είμαστε δίπλα τους και θα δώσουμε μαζί, τη μάχη για τη Δικαιοσύνη. Αυτό είναι το μόνο που ζητάει η οικογένειά του και είναι συνάμα και το δικό μας χρέος, από την πρώτη στιγμή.

Υ.Γ.3.: Το αφήγημα εκείνων των ανθρωποειδών που θα παρακαλούσαν ακόμα και να χυθεί περισσότερο αίμα ή να στιγματιζόταν ΑΕΚτζής ως δολοφόνος, δεν πέρασε και δεν πρόκειται και να περάσει ποτέ. Βλέπετε, το αίμα των αδικοχαμένων παιδιών, είτε λέγεται Παύλος Φύσσας, είτε Άλκης Καμπανός, είτε Μιχάλης Κατσουρής, έχει τον τρόπο να «μιλάει» και να δείχνει το δρόμο στους υπόλοιπους.

Υ.Γ.4.: Η Νέα Φιλαδέλφεια, η Πλατεία του Αετού, η Πόλη μας, το Σπίτι μας, θα είναι τώρα ακόμα πιο γεμάτα. Η χαρά θα επιστρέψει, εμείς θα είμαστε κάθε μέρα εκεί, τα παιδιά μας θα παίζουν. Και η ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να διηγείται την ιστορία της μέσα στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου. Και κάθε γκολ, είτε το βάζει κάποιος από τους παίκτες μας μέσα στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», είτε το βάζει ένας πιτσιρικάς που θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, θα είναι αφιερωμένο και στον Μιχάλη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X