Νεϊμάρ: Συμφώνησε με Αλ Χιλάλ με μισθό ύψους 160 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια!

Νεϊμάρ: Συμφώνησε με Αλ Χιλάλ με μισθό ύψους 160 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Συμφωνία Νεϊμάρ με Αλ Χιλάλ αποκαλύπτει η «Εquipe», με τον Βραζιλιάνο να δίνει τα χέρια με τους Σαουδάραβες για διετές συμβόλαιο με συνολικό μισθό 160 εκ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμφωνία Νεϊμάρ με Αλ Χιλάλ αποκαλύπτει η «L΄Εquipe», με τον Βραζιλιάνο να δίνει τα χέρια με τους Σαουδάραβες για διετές συμβόλαιο με συνολικό μισθό που αγγίζει τα 160 εκατομμύρια ευρώ!

Μετά από έξι χρόνια ως κάτοικος Παρισιού, ο Νεϊμάρ φαίνεται έτοιμος να αποχαιρετήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Αλ Χιλάλ. Εδώ και μέρες άλλωστε είχε γίνει γνωστό πως οι δυο πλευρές έκλιναν προς διαζύγιο, με τον Βραζιλιάνο τελικά να βλέπει το μέλλον του στη Σαουδική Αραβία!

Παρά το γεγονός πως τόσο η Μπαρτσελόνα αλλά και η Τσέλσι διατηρούσαν επαφές με το περιβάλλον του, στο τέλος το χρυσάφι που του πρόσφεραν οι Σαουδάραβες αποδείχθηκε πολύ δύσκολο να απορριφθεί.

Σύμφωνα με τη «L’ Equipe» ο 31χρονος συμφώνησε να υπογράψει διετές συμβόλαιο που θα αποφέρει συνολικά το ποσό των 160 εκατομμυρίων ευρώ, ανάβοντας έτσι το πράσινο φως για τη μεταγραφή του.

Πλέον το μόνο που απομένει για την ολοκληρωθεί η μετακίνηση είναι να επιτευχθεί deal μεταξύ και των ομάδων, οι οποίες ήδη βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για να καταλήξουν σύντομα στο ποσό της αποπληρωμής.

Η γαλλική εφημερίδα πάντως υποστηρίζει πως η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών αποτελεί απλώς θέμα χρόνου, με τον Νεϊμάρ να ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία μετά από έξι χρόνια ως αστέρας Παρί.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X