«Πονοκέφαλος» με Φορτούνη για τον Ολυμπιακό: Τον «χρυσώνει» η ομάδα του Δώνη

«Πονοκέφαλος» με Φορτούνη για τον Ολυμπιακό: Τον «χρυσώνει» η ομάδα του Δώνη
Photo Credits: INTIME

Συμβόλαιο 2,5 εκατομμυρίων το χρόνο δίνει στον άσο του Ολυμπιακούμ, Κώστα Φορτούνη η Αλ Γουάχτα του Γιώργου Δώνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμβόλαιο 2,5 εκατομμυρίων το χρόνο δίνει στον Φορτούνη η Αλ Γουάχτα του Γιώργου Δώνη που κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό και περιμένει απάντηση των Πειραιωτών.

Ο Φορτούνης είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Δώνη για τη θέση του επιτελικού μέσου, με την Αλ Γουάχτα να προσφέρει πάνω από 1 εκατομμύριο στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Δεν αποκλείεται μάλιστα η μεταγραφή του Σκάρπα να συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με την περίπτωση του Φορτούνη καθώς η πρόταση – την οποία αποκάλυψε το «Φως» – έχει κατατεθεί εδώ και μέρες και αναμένεται η απάντηση του Ολυμπιακού.

Όσο περνάνε οι μέρες πάντως και η απάντηση του Ολυμπιακού οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή μειώνονται καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα και η Αλ Γουάχτα χρειάζεται άμεσα παίκτη στη θέση αυτή.

Τα χρήματα πάντως είναι άκρως δελεαστικά για τον ποδοσφαιριστή καθώς είναι κατά πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στον Ολυμπιακό και στα 31 του είναι η μεγάλη ευκαιρία για ένα χρυσό συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο που δίνει η Αλ Γουάχτα είναι πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X