Ξέμεινε ο Σκάρπα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και έρχεται για να κλείσει τρύπες στον Ολυμπιακό

Ξέμεινε ο Σκάρπα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και έρχεται για να κλείσει τρύπες στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν «έπιασε» στη Νότιγχαμ Φόρεστ κι ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό την Ελλάδα για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομά του έγινε σίριαλ πριν από μερικούς μήνες για τον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο άσο να αφήνει τελικά την Παλμέιρας για να έρθει στην Ευρώπη, αλλά να γίνεται παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ τον περασμένο Γενάρη.

Στην Αγγλία ωστόσο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, που μέτρησε συνολικά 10 συμμετοχές, κυρίως ως αλλαγή και εν τέλει θα πάρει… εσωτερική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ακριβές καθεστώς της μετακίνησής του, στην αγγλική ομάδα πάντως είχε υπογράψει συμβόλαιο ως το 2026.

Με την Παλμέιρας κατέκτησε δύο Κόπα Λιμπερταδόρες (2020, 202) υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα και δύο πρωταθλήματα (2018, 2020), ενώ δύο φορές μπήκε και στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι ο Σκάρπα διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ιταλικό) κι ως εκ τούτου δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X