Τέλος στην... εξορία! Επιστρέφει στις προπονήσεις της Παρί ο Μπαπέ

Τέλος στην... εξορία! Επιστρέφει στις προπονήσεις της Παρί ο Μπαπέ
Photo Credits: INTIME

Όπως έκανε γνωστό η Παρί Σεν Ζερμέν ληγεί η... τιμωρία του Κιλιάν Μπαπέ και ο παίκτης θα προπονείται πια κανονικά με την ομάδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από μερικές ώρες το Canal+ μετ΄δωσε πως o Γάλλος επιθετικός άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της ομάδας του Παρισιού για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Ο Γάλλος ήταν ανένδοτος για την παραμονή του μετά το καλοκαίρι του 2024, όταν και λήγει το εν ισχύ συμβόλαιό του με την Παρί, αλλά εν τέλει θα δώσει την ευκαιρία στους διοικούντες την Παρί να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους -αναλόγως την πρόταση βέβαια- και μετά το 2024.

Η εξέλιξη αυτή, εύλογα προκαλεί δυσαρέσκεια στη Ρεάλ Μαδρίτης, που ενδιαφερόταν έντονα για την απόκτησή του, με τις εξελίξεις να αναμένεται να τρέξουν με γρήγορους ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη εξέλιξη, πάντως, είναι πως ο Μπαπέ θα μπορεί πια να προπονείται κανονικά με την Παρί, που τον είχε θέσει εκτός ως τώρα λόγω της στάσης του.

Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, μάλιστα, αναφέρεται πως αυτό συμβαίνει μετά τις πρόσφατες εποικοδ0ομητικές και θετικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X