Οι χαρτογιακάδες της UEFA... Respect αποδέχονται τους χούλιγκαν-δολοφόνους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Οι χαρτογιακάδες της UEFA... Respect αποδέχονται τους χούλιγκαν-δολοφόνους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ!
Photo Credits: INTIME

H UEFA επικροτεί και επίσημα την ομάδα που «καλύπτει» τους δολοφόνους του Μιχάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτάσαμε Κυριακή 13 Αυγούστου. Μία δολοφονία που έγινε μέσα σε πλατεία με οικογένειες και μικρά παιδιά, παραμονή ποδοσφαιρικού αγώνα, μετά από φονική εισβολή χούλιγκαν-εγκληματιών δεν συγκίνησε την UEFA.

Η UEFA των… βαρυσήμαντων μηνυμάτων για σεβασμό στο παιχνίδι, τη διαφορετικότητα κλπ απέδειξε ότι είναι ένα τσούρμο χαρτογιακάδων που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή. Χρήμα, χορηγοί και… ότι γίνει. Ο Μιχάλης «έφυγε» από τη δολοφονική μαχαιριά του γκρουπ των χούλιγκαν-δολοφόνων Κροατών και Ελλήνων συνεργών τους με… πράσινη απόχρωση όπως αποδεικνύεται.

H UEFA με πράξεις πια και όχι λόγια, αποδέχεται αυτή την κατάσταση στο 100%. Δίχως μισόλογα πια. Έχει δώσει εδώ και χρόνια το πράσινο φως αυτό το τσούρμο φασιστών που απειλεί, χτυπά και σκοτώνει να γυρνά όλη την Ευρώπη και να τρομοκρατεί. Με την ανοχή της που σημαίνει αποδοχή σε όλα.

Είχε όλο το χρονικό περιθώριο από την περασμένη Δευτέρα το βράδυ που έγινε η δολοφονία να πετάξει έξω την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δεν το έκανε. Με σκοπό.

Προφανώς έχει άλλες προτεραιότητες και έχει άλλες «δικλείδες» με τους Κροάτες που δεν… φαίνονται στο προσκήνιο. Ο Σλοβένος δικηγόρος χαρτογιακάς Τσεφέριν (Σλοβενία-Κροατία γείτονες χώρες) έρχεται για τον τελικό του Super Cup και για τα μάτια του κόσμου θα γίνει και η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τίποτε στην ουσία.

Ατιμωρησία για δολοφόνους από την πρώτη και κυρίαρχη αρχή του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Αυτό κρατήστε για την UEFA. Αντί να αποβάλει την Ντιναμό, της δίνει και… αβαντάζ να παίξει πρώτη στην Κροατία με την ΑΕΚ μέσα σε κλίμα φόβου και τρομοκρατίας.

enwsi.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X