Ανατροπή με Χάρντεν: Οι Σίξερς αρνούνται να τον δώσουν με ανταλλαγή!

Ανατροπή με Χάρντεν: Οι Σίξερς αρνούνται να τον δώσουν με ανταλλαγή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει ο Έντριαν Βοϊναρόφσκι, οι ιθύνοντες των Σίξερς ενημέρωσαν τον Χάρντεν ότι παύουν κάθε συζήτηση για την ανταλλαγή του, επιθυμώντας να βρεθεί στο training camp για τη νέα σεζόν.

Ο «μούσιας» είχε συμφωνήσει με τους Σίξερς να ξεκινήσουν επαφές για την ανταλλαγή του στους Κλίπερς, όμως υπήρξε ανατροπή δεδομένων, καθώς οι 76ερς θεωρούν ότι έχουν φτιάξει ομάδα πρωταθλητισμού και ο Χάρντεν αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας.

Έτσι, εξέφρασαν στον Χάρντεν την πρόθεση να μην υπάρξει ανταλλαγή αλλά αντιθέτως να βρεθεί μια λύση και να συνεχίσουν οι δύο πλευρές την συνεργασία του με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο Χάρντεν ήταν κατηγορηματικός για την ανταλλαγή του, εκφράζοντας την επιθυμία να μετακομίσει στους Κλίπερς και πλέον έχει δημιουργηθεί μια άβολη κατάσταση στους Σίξερς ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν…

https://x.com/wojespn/status/1690478468352311297?s=46&t=QEbHGQrx2c4YUQ_ecXEBcg

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X