Θα φορέσει κελεμπία και ο Νεϊμάρ: Σε προχωρημένες επαφές με την Αλ Χιλάλ!

Τσάβι για Νεϊμάρ: «Θα δούμε τι θα γίνει»
Photo Credits: INTIME

Ακόμη ένας μεγάλος αστέρας ετοιμάζεται να παίξει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με την Αλ Χιλάλ να πάει για το μεγάλο «μπαμ» με τον Νεϊμάρ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ Χιλάλ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Νεϊμάρ, προσφέροντας του ένα πολύ σημαντικό ποσό, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να έχει δελεαστεί από την προσφορά των Σαουδάραβων.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος με νεότερη δημοσίευση, αναφέρει ότι οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τους εκπροσώπους του Νεϊμάρ να εξετάζουν ήδη τα έγγραφα του συμβολαίου!

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται παράλληλα σε διαπραγματεύσεις με την Παρί για την λύση της συνεργασίας του, περιμένοντας το «Ok» από τους Παριζιάνουν για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αλ Χιλάλ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αφήνει ανεπηρέαστη την Μπαρτσελόνα, αφού οι Καταλανοί επιθυμούσαν την επιστροφή του Νεϊμάρ και πλέον θα στραφούν ξανά στην περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ για την ενίσχυσή τους.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X