Το μήνυμα της Ντιναμό ενόψει ΑΕΚ: «Ας δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε - Ως σύλλογος, πάντα καλλιεργούσαμε δίκαιη και αθλητική υποστήριξη» (VIDEO)

Το μήνυμα της Ντιναμό ενόψει ΑΕΚ: «Ας δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε - Ως σύλλογος, πάντα καλλιεργούσαμε δίκαιη και αθλητική υποστήριξη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέσω video ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (15/8) με την ΑΕΚ στο «Μαξιμίρ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ας δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε» αναφέρει στο teaser της αναμέτρησης της προσεχούς Τρίτης (15/8) με την ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με ανάρτηση βίντεο στα κοινωνικά της δίκτυα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης η πρωταθλήτρια Κροατίας αναφέρει: «ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ στον κόσμο ποιοι είμαστε! Τις τελευταίες ημέρες, είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε διάφορα άρθρα για τον σύλλογό μας και τους οπαδούς μας… Ως σύλλογος, πάντα καλλιεργούσαμε δίκαιη και αθλητική υποστήριξη! Στο “Μαξιμίρ” μας, η ατμόσφαιρα είναι πάντα όπως πρέπει! Ας το δείξουμε αυτή την Τρίτη, ας δείξουμε στον κόσμο τι είναι το Ζάγκρεμπ, τι είναι η Ντιναμό και τι είναι οι purgers!».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X