Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά, ακόμη και το πένθος της ΑΕΚ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά, ακόμη και το πένθος της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δεν έχουν τον Θεό τους στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιχειρώντας να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά ακόμη και το πένθος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήμαρτον θα πούμε, δεν έχουν τον Θεό στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα πούμε, διότι πολύ απλά οι Κροάτες επιχειρούν να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά ακόμη και το πένθος της ΑΕΚ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και ας πάμε να το κάνουμε πιο λιανά και να εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε; Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον κροατικό Τύπο η ΑΕΚ αρνήθηκε να παραβρεθεί στο δείπνο που παραθέτει ως γηπεδούχος η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν το ματς της Τρίτης.

«Η Ντιναμό, όπως κάνει με όλους τους Ευρωπαίους καλεσμένους της όλα αυτά τα χρόνια, κάλεσε την αποστολή της πρωταθλήτριας Ελλάδας σε κοινό δείπνο. Ωστόσο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι απορρίπτει την πρόσκληση της Ντιναμό!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «sportske.jutarnji.hr».

«Οι Έλληνες δεν θέλουν να καθίσουν με τη Ντιναμό στο ίδιο τραπέζι. Όλα ξεκάθαρα λοιπόν, η ΑΕΚ δεν θέλει άλλες επαφές με τον σύλλογο πέρα ​​από τις επίσημες, απαραίτητες για τη διοργάνωση του αγώνα. Μια τέτοια κίνηση του ελληνικού συλλόγου είναι στην πραγματικότητα μια νέα πίεση για τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ, πιθανότατα και μια ανακοίνωση για το πώς θα αντιμετωπίζεται η Ντιναμό στην Αθήνα. Σε απάντηση, οι «μπλε» προφανώς περιμένουν πραγματική κόλαση όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και αφιλοξενία σε κάθε βήμα», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Στο θέμα που έστησαν, όμως, οι Κροάτες υπάρχει ένα σοβαρό «αλλά»« που αλλοιώνει την αλήθεια. Και η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη με τους «κιτρινόμαυρους» τη δίνουν δείχνοντας ξεκάθαρα πως οι της Ντιναμό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά το θέμα.

«Έχουμε ενημερώσει την UEFA ότι τελούμε σε πένθος λόγω της δολοφονίας ενός νέου παιδιού οπαδού μας κι ότι ως εκ τούτου δεν επιθυμούμε συμμετοχή σε εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων», αναφέρουν «κιτρινόμαυρες» πηγές για το θέμα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X