Μπράγκα - Φαμαλικάο: Χαμός με σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις!

Μπράγκα - Φαμαλικάο: Χαμός με σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις!
Photo Credits: INTIME

Χαμός στο Μπράγκα - Φαμαλικάο με επεισόδια και συλλήψεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρινγκ μετατράπηκε η αναμέτρηση της Μπράγκα με τη Φαμαλικάο, όταν προς το φινάλε του αγώνα ξέσπασε χάος στις εξέδρες με επεισόδια, τραυματισμούς και συλλήψεις οπαδών!

«Πόλεμος» ξέσπασε» στις εξέδρες του αγώνα της πιθανής αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Champions League, Μπράγκα, με τη Φαμαλικάο!

Προς το φινάλε του αγώνα η ένταση μεταξύ των οπαδών κορυφώθηκε και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, με μερίδα κόσμου να εμπλέκεται σε σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν παρέμβαση της Αστυνομίας.

Ένα άτομο μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο φέροντας βαριά τραύματα, τη στιγμή που οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός υπόπτου που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τον τραυματισμό.

Για την ιστορία πάντως ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα απρόοπτα, με τη Φαμαλικάο να δραπετεύει με τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-2).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X