Μπέος: «Σε ένα ή σε δύο χρόνια ο Βόλος θα είναι μικρός για τον Μπράτσο»

Μπέος: «Σε ένα ή σε δύο χρόνια ο Βόλος θα είναι μικρός για τον Μπράτσο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Κώστα Μπράτσο και προανήγγειλε κι άλλες μεταγραφές για τον Βόλο.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων και των νέων μεταγραφών του Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, τις επόμενες μεταγραφές, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μπράτσου.

Ο Βόλος παρουσίασε στο «Ξενία» το βράδυ της Παρασκευής τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2023-2024, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αυτού του καλοκαιριού, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Ο πρόεδρος και δήμαρχος του Βόλου πήρε τον λόγο και μίλησε για το όραμα που έγινε όνειρο, προσθέτοντας πως θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

«Είναι μια παράδοση κάθε χρόνο λίγο πριν τη σεζόν να βρισκόμαστε, να γνωριζόμαστε καλύτερα μιας και κάθε χρόνο έχουμε νέα μέλη στην οικογένεια του Βόλου. Λίγοι πίστεψαν στην αρχή σε αυτό το όραμα. Αυτό έπειτα άρχισε να γίνεται όνειρο. Η ομάδα προσφέρει αθλητικό τουρισμό, ανάπτυξη, πρόοδο και εισπράττει τη συμπαράσταση. Ο Βόλος χρειάζεται αυτή την ομάδα. Έτσι θα πορευτούμε για να οδηγήσουμε την ομάδα σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Ψάχνουμε συγκεκριμένους παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ και θα μας κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς. Οι προσπάθειές μου είναι να είμαστε μια οικογένεια και η ομάδα να αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από περισσότερο κόσμο. Είναι άδικο να πιστεύουν κάποιοι ότι η ομάδα δεν έχει θέση στην πόλη. Μια ομάδα που διεκδικεί κάθε Κυριακή με κάθε αντίπαλο τη νίκη και χειροκροτείται από όλους», ανέφερε αρχικά ο Μπέος.

Αναφερόμενος στον Κώστα Μπράτσο, επισήμανε: «Ευχαριστώ τους χορηγούς, το προπονητικό τιμ, με πρώτον τον Κώστα Μπράτσο που γνώρισα ως αστυνομικό και όχι ως προπονητή. Έχει τρομερές ικανότητες. Πιστεύω ότι σε ένα ή σε δύο χρόνια ο Βόλος θα είναι μικρός για αυτόν. Θα κάνει μεγάλη καριέρα και γι’ αυτόν τον στηρίζουμε. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου, κάποιοι για πολλά χρόνια που στη συνέχεια έγιναν περισσότεροι.

Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Προσπαθώ και μέσα από αυτήν την προσπάθεια κερδίζουμε πολλά πράγματα. Ξεκινάει το πρωτάθλημα την άλλη Παρασκευή, ανοίγουμε την πρεμιέρα, και καλό είναι να μην ζήσουμε στιγμές έντασης. Πρέπει να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο αποτέλεσμα και να έχουμε καλές στιγμές. Και οι εντάσεις όμως είναι καλές γιατί μέσα από αυτές ερχόμαστε κοντά και πετυχαίνουμε καλύτερα πράγματα».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X