Η Σίτι πιέζει για την απόκτηση του Πακετά

Η Σίτι πιέζει για την απόκτηση του Πακετά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «Πολίτες» δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια απόκτησης του Βραζιλιάνου παρά την αρνητική απάντηση που εισέπραξαν από την Γουέστ Χαμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι κινείται ζεστά για την απόκτηση του Λούκας Πακετά, καταθέτοντας αρχική πρόταση ύψους 70 εκατ. λιρών στην Γουέστ Χαμ, με την απάντηση των Λονδρέζων να είναι αρνητική.

Οι ιθύνοντες της Σίτι, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Πεπ Γκουαρντιόλα για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού και θα επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με το Football Insider, η Σίτι θα αυξήσει την προσφορά της στα 80 εκατ. ευρώ πλησιάζοντας τις απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ για την παραχώρηση του Λούκας Πακετά.

O 25χρονος μεσοεπιθετικός την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 41 συμμετοχές με την Γουέστ Χαμ, έχοντας στο ενεργητικό του 5 γκολ και 7 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση του Conference League από τους Λονδρέζους.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X