Η Λανς έκλεισε Άκπομ για σέντερ φορ με 11 εκατ. ευρώ!

Ακπομ: «Είχα άγχος, ελέγξαμε το ματς»
Photo Credits: INTIME

Η Λανς παράτησε εδώ και ημέρες την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία και τελικά προχωρά για την αγορά του Τσούμπα Άκπομ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία δεν προχώρησε για τη Λανς, ωστόσο η γαλλική ομάδα βρήκε τον παίκτη που έψαχνε για την κορυφή της επίθεσης και πρόκειται για έναν γνώριμο από το ελληνικό κοινό.

Ο Άγγλος στράικερ εξαργύρωσε την απίθανη περασμένη σεζόν που έκανε με την Μίντλεσμπρο, στην οποία σκόραρε 28 γκολ σε 38 ματς, με μια μεγάλη μεταγραφή.

Η Λανς αναμένεται να δώσει το ποσό των 11 εκατ. ευρώ στην «Μπόρο» για τον 27χρονο επιθετικό, ενώ θα υπάρξουν και άλλα 2 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Ποσό ασφαλώς πολύ μικρότερο από τα θέλω της ΑΕΚ για να παραχωρήσει τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Άκπομ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τη Λανς, ενώ θα βρεθεί σύντομα στη Γαλλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του. Μάλιστα, κερδισμένος θα είναι και ο ΠΑΟΚ από το deal αφού έχει διατηρήσει ένα ποσοστό της τάξης του 10%-15%.

Κάπως έτσι, η Λανς κλείνει το κενό στην κορυφή της επίθεσης που είχε αφήσει ο Οπεντά μετά τη μεταγραφή του στη Λειψία με τον Άγγλο φορ, ο οποίος κατά την περίοδο που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σκόραρε 29 γκολ και έδωσε 13 ασίστ σε 131 ματς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X