Ρόμα: «Δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί ο σύλλογος»

Ρόμα: «Δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί ο σύλλογος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρη είναι η διοίκηση της Ρόμα σε ότι αφορά την φήμη πως έχει λάβει πρόταση εξαγοράς από τον Ραφαέλο Φολιέρι και επιμένει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η «Corriere dello Sport» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Φολιέρι έστειλε επίσημη πρόταση ύψους 850 εκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει την Ρόμα και μάλιστα κάτω από διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται εδώ και μήνες.

Η αντίδραση της Ρόμα ήταν άμεση καθώς σήμερα το απόγευμα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε την είδηση και κατηγόρησε τον Φολιέρι ότι ουσιαστικά κοροϊδεύει τα Μέσα ενημέρωσης και διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

«Σε σύγκριση με ό,τι εμφανίστηκε σε ορισμένες εφημερίδες, η Ρόμα διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως προσφορά για την αγορά του κλαμπ. Ο Όμιλος Friedkin ανακοινώνει επίσης ότι δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον σύλλογο.

Θα προχωρήσουν οι νομικές ενέργειες εναντίον όσων σκοπεύουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εταιρεία και τον Όμιλο μόνο για να αποκτήσουν προσωπική προβολή», αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω ανακοίνωσής της η διοίκηση της Ρόμα.
Ο Φολιέρι υπαινίχθηκε επίσης την εξαγορά της Ρόμα πριν από δύο ημέρες με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον έδειχνε να έχει το συμβόλαιο στα χέρια του και με τη λεζάντα από κάτω: «Είμαστε έτοιμοι».

Ο Φολιέρι επίσης μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων «Ansa» επιμένοντας πως έχει κάνει μια σοβαρή πρόταση στον όμιλο Friedkin, ο οποίος αγόρασε τη Ρόμα από τον Τζιμ Παλότα τον Αύγουστο του 2020 για 591 εκατ. ευρώ και έκτοτε επένδυσε άλλα 225 εκατ. ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X