Έτσι γίνεται: Τo πρωτοποριακό πρόγραμμα που άλλαξε το πρόσωπο του οπαδικού κινήματος στη Γερμανία

Έτσι γίνεται: Τo πρωτοποριακό πρόγραμμα που άλλαξε το πρόσωπο του οπαδικού κινήματος στη Γερμανία
Photo Credits: INTIME

Οπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα μπορούσε να πέσει θέμα στην Έκθεση, στις Πανελλήνιες: «Βία στα γήπεδα: Τρόποι για να εξαλειφθεί το φαινόμενο». Μόνο που αυτά που θα έγραφε ένας μαθητής είναι και αυτά που αναμασάνε και οι (αν)αρμόδιοι στη χώρα μας – και δεν είμαστε καθόλου σίγουροι πως θα τα έλεγαν καλύτερα από έναν 18χρονο. Ευχολόγια, αφηγήματα, επαναλαμβανόμενα τσιτάτα – ξέρετε σαν αυτό με το μαχαίρι που θα μπει βαθιά στο κόκκαλο ή με τη βία που την καταδικάζουν από όπου κι αν προέρχεται.

Ο χουλιγκανισμός είναι όπου τον αφήσεις. Ο σπόρος του κακού υπάρχει παντού. Μεγαλώνει άμα δεν τον τιθασεύσεις από νωρίς. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Πρόληψη. Εκεί πάσχουμε εμείς και όλες οι υπόλοιπες χώρες, όπως προφανώς η Κροατία, που έχουν ακόμα οργανωμένες στρατιές εγκληματιών που κάνουν αίσχη υπό το πρόσχημα της αγάπης για την ομάδα – πόσο σιχαμένο να καπηλεύεσαι έτσι κάτι τόσο αγνό.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X