Χάιντουκ Σπλιτ - ΠΑΟΚ 0-0: Όλα ανοιχτά για την πρόκριση, φοβερή εμφάνιση Λιβάγια!

Χάιντουκ Σπλιτ - ΠΑΟΚ 0-0: Όλα ανοιχτά για την πρόκριση, φοβερή εμφάνιση Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Στο μηδέν έμειναν Χάιντουκ και ΠΑΟΚ στην Κροατία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ είχε τις καλές στιγμές του εναντίον της Χάιντουκ, οι Κροάτες «σημάδεψαν» δις τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας με Σίνγκουρ και Λιβάγια, αλλά το τελικό 0-0 αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στα play offs του Conference League.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και με το εξής οξύμωρο εύρημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μεν καλύτερος, η Χάιντουκ όμως απώλεσε την μεγαλύτερη ευκαιρία του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος όταν ο Σίγκουν πήρε στο 13′ την κατοχή ύστερα από γλίστρημα του Κωνσταντέλια, έκανε μερικά και εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Πριν και μέχρι την ανάπαυλα ο «Δικέφαλος του Βορρά» διατηρούσε την κατοχή στα επίπεδα του 55%, από τα δεξιά με τον Νάρεϊ δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα, αλλά το έλειπε η τελική πάσα ώστε να απειλήσει ουσιαστικά, Βρήκε ορισμένες καλές στιγμές με τους Κουλιεράκη (5′), Τσιγγάρα (14′), Νάρεϊ (15′), ωστόσο αρκετές φορές άπλωσε σωστά το παιχνίδι του και δεν το εκμεταλλεύτηκε, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και όταν πρέσαρε ψηλά και «οδηγούσε» τους αντιπάλους σε λάθη, που όμως δεν του απέφεραν κάτι. Οι Κροάτες ανασταλτικά είχαν «θέματα» όμως την ίδια στιγμή παρουσιάζονταν ιδιαίτερα απειλητικοί, ελέω Λιβάγια. Ο γνώριμός μας επιθετικός ήταν το Α και το Ω τους σε δημιουργικό και εκτελεστικό επίπεδο και έβαζε «δύσκολα» στον ΠΑΟΚ τόσο όταν έψαχνεσυμπαίκτες του στον κενό χώρο (π.χ. στο 11′ έβγαλε τον Μπλάκα στο δεύτερο δοκάρι αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ) ή πήγαινε στο 1 vs 1, αφού διαθέτει ποιότητα και σωματοδομή, όπως συνέβη στο 39′.

Απειλητικός ο Λιβάγια, «έσβησαν» το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι
Στο δεύτερο μισό η Χάιντουκ μπήκε καλύτερα και για περίπου 15 λεπτά έβγαζε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι της. Με μπροστάρη ξανά τον Λιβάγια που στο 47′ είχε δοκάρι σε σέντρα-σουτ του και στο 55′ είδε την μπάλα να περνά κοντά από την εστία του Κοτάρσκι σε επικίνδυνη κεφαλιά του, έδειχνε πιο «ζωηρή» από τον ΠΑΟΚ (βρήκε μία καλή στιγμή με τον Μπράντον Τόμας).Ο οποίος όμως σταδιακά ισορρόπησε και όσο πλησιάζαμε προς το φινάλε το παιχνίδι είχε πλέον «σβήσει».

Εκ νέου υπήρξαν περιπτώσεις που ο «Δικέφαλος» βρήκε τα μέτρα για να βγάλει «καθαρή» ευκαιρία αλλά δεν τα εκμεταλλεύτηκε, την ίδια στιγμή ανασταλτικά «έσφιξε», σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές του όπου μεταξύ άλλων ντεμπουτάρισε ο Οζντόεφ, οπότε το 0-0 παρέμεινε ως αποτέλεσμα.

Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ 0-0

Χάιντουκ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς-Μουφί, Σάρλια, Φερό (79′ Ντιαλό), Μέλνιακ- Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς- Σαχίτι (67′ Ντόλτσεκ), Μλάκαρ, Οτζίτζα (79′ Καλίκ) -Λιβάια

Στον πάγκο: Σίλιτς, Ντιαλό, Κάλικ, Μπενραχού, Μικάνοβιτς, Ελέζ, Μικάνοβιτς, Ντόλτσεκ, Μπραϊκοβιτς, Καβελι, Λάους, Τσούμπελιτς, Τσούιτς.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι- Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Μπάμπα- Φελίπε Σοάρες (72′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (79′ Οζντόεφ)- Νάρεϊ (61 Τάισον), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (79′ Μουργκ)- Μπράντον Τόμας (61′ Σαμάτα)

Στον πάγκο έμειναν οι: Z. Zίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Τάισον, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ, Βρακάς, Σαμάτα, Ράφα Σοάρες, Τζίμας

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X