Άρης - Ντινάμο Κιέβου 1-0: Νίκη και προβάδισμα πρόκρισης με γκολ του Πάλμα (VIDEO)

Άρης - Ντινάμο Κιέβου 1-0: Νίκη και προβάδισμα πρόκρισης με γκολ του Πάλμα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Πάλμα πανηγύρισε το γκολ του με αφιέρωση στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης επικράτησε 1-0 της Ντινάμο Κιέβου στο Χαριλάου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το γκολ της νίκης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σημείωσε στο 69′ ο Λουίς Πάλμα.

Με μια γεμάτη και ψυχωμένη εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν δίκαια – ίσως και να τους αδικεί το σκορ με βάση τη συνολική εικόνα – των Ουκρανών με σκορ 1-0, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Λουίς Πάλμα στο 69ο λεπτό, το οποίο και κέρδισε ο «χρυσός σκόρερ» με την Αραράτ, Φαμπιάνο!

Ο Απόστολος Τερζής έστησε αριστοτεχνικά την ομάδα του, που σε συνδυασμό με το πάθος των ποδοσφαιριστών και την ώθηση του κόσμου στο «Κλ. Βικελίδης», δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από την έμπειρη και ποιοτική Ντιναμό, «κλειδώνοντας» όλα τα ατού των αντιπάλων.
Έτσι, ο Άρης έκανε ένα μικρό, αλλά σημαντικότατο βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Conference League, πηγαίνοντας στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στο… ουδέτερο Βουκουρέστι (17/08) με το πλεονέκτημα του ενός γκολ.

Στο Χαριλάου οι οπαδοί του Άρη έχουν αναρτήσει πανό για τον αδικοχαμένο Μιχάλη, αλλά και εναντίον των ακροδεξιών οπαδών στους οποίους ανήκουν αυτοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τα «αδέρφια» τους της Ντινάμο Κιέβου.

Δείτε ΕΔΩ τον πανηγυρισμό του Πάλμα.

Μάλιστα, όταν ο Λουίς Πάλμα σκόραρε εναντίον των Ουκρανών κάνοντας το 1-0 έτρεξε στον πάγκο και σήκωσε μια κίτρινη φανέλα με το όνομα του Μιχάλη και τον αριθμό 29, την ηλικία του. Έδειξε με το χέρι του τον ουρανό και ο νεαρός Ουρουγουανός έστειλε έτσι το δικό του μήνυμα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X