VIDEO ντοκουμέντο: Η Νέα Φιλαδέλφεια γεμάτη οικογένειες και παιδιά λίγα λεπτά πριν τη δολοφονική επέλαση Κροατών και Ελλήνων εγκληματιών!

VIDEO ντοκουμέντο: Η Νέα Φιλαδέλφεια γεμάτη οικογένειες και παιδιά λίγα λεπτά πριν τη δολοφονική επέλαση Κροατών και Ελλήνων εγκληματιών!
Photo Credits: INTIME

Το αφήγημα της Ελληνικής Αστυνομίας για να καλύψει την ανικανότητά της αυτο-ακυρώνεται από τα ντοκουμέντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ψέματα που διοχετεύει η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι μόνο χυδαία, αλλά είναι και ντροπιαστικό από τη στιγμή που η ανεύθυνη στάση της είχε αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, να προσπαθούν να «δείξουν με το δάχτυλο» τους οπαδούς της ΑΕΚ με πρόσχημ το «οπαδικό ραντεβού».

Έφτασαν στο σημείο να έχουν την ίδια γραμμή με τους Κροάτες δολοφόνους. Φαντάζομαι κανείς δεν εκπλήσσεται. Ωστόσο, επειδή ένας νεαρός άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του με την ευθύνη της Αστυνομίας, πρέπει όλοι να προσέχουν τι λένε. Και πρώτα από όλα, οι υπεύθυνοι!

Ένα ακόμα βίντεο από τη Νέα Φιλαδέλφεια τελειώνει την προπαγάνδα για… ραντεβού οπαδών. Το βράδυ της Δευτέρας ένας από τους γνωστούς λογαριασμούς φίλων της ΑΕΚ στο YouTube μετέδιδε ζωντανή εικόνα από την πλατεία του Αετού.

Μάλιστα στο 53ο λεπτό μεταφέρει την πληροφορία πως φημολογείται ότι 150 οπαδοί της Ντιναμό είναι στην Αθήνα και εφιστά σε όλους την προσοχή. Στο σημείο βρίσκονται μόνο οικογένειες, παιδιά που κάνουν ποδήλατο και άνθρωποι που πινουν τον καφέ τους, στην πόλη τους. Προπαγάνδα , λοιπόν, τέλος.

Δείτε το βίντεο:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X