Παναιτωλικός: Επίσημα «καναρίνι» ο Μπαλντασάρα

Παναιτωλικός: Επίσημα «καναρίνι» ο Μπαλντασάρα
Photo Credits: INTIME

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φράνκο Μπαλντασάρα, που θα αγωνίζεται στην Ελλάδα με το όνομα «Απάτσι» στη φανέλα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (10/8) την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μέσου, Φράνκο Μπαλντασάρα.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2024 από την Πλατένσε, με την ομάδα του Αγρινίου να διατηρεί ρήτρα την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του και να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Ο Φράνκο Μπαλντασάρα (Franco Baldassarra) αποκτήθηκε με ετήσιο δανεισμό από την Platense έως τον Ιούνιο του 2024 με οψιόν αγοράς. Γεννήθηκε στις 29.09.1998 στην Αργεντινή και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά από τα τμήματα υποδομής της Platense, κάνοντας την πρώτη εμφάνισή του στην επαγγελματική ομάδα το 2019. Έκτοτε έχει ξεπεράσει τις 90 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X