«Έκλεισε στη Μαγιόρκα με 10 εκατομμύρια ευρώ ο Νταρντέρ»

«Έκλεισε στη Μαγιόρκα με 10 εκατομμύρια ευρώ ο Νταρντέρ»
Photo Credits: INTIME

Σε συμφωνία με την Εσπανιόλ για την απόκτηση του άλλοτε μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Σέρτζι Νταρντέρ, ήρθε η Μαγιόρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ισπανία και τη La Liga θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Σέρτζι Νταρντέρ, με την Εσπανιόλ να έρχεται σε συμφωνία με τη Μαγιόρκα για την πώλησή του!

Στις αρχές τις μεταγραφικής περιόδου, ο 29χρονος Ισπανός μέσος βρισκόταν για αρκετές εβδομάδες σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς, τόσο ο Αντόνιο Κορδόν, όσο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είχαν ξεχωρίσει την περίπτωσή του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Τελικώς, η υπόθεση δεν προχώρησε για τους «ερυθρόλευκους», αφού οι οικονομικές απαιτήσεις των Καταλανών ήταν υψηλές.

Κάτι που αποδεικνύεται και από το deal της Εσπανιόλ με τη Μαγιόρκα, με τους νησιώτες να καταβάλλουν το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ – συν 2 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους – για την απόκτηση του έμπειρου χαφ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Νταρντέρ αναμένεται τις επόμενες ώρες να ταξιδέψει στη Μαγιόρκα, ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X