Ρεάλ Μαδρίτης: Ντε Χέα, Κέπα και Μπόνο υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κουρτουά

Κουρτουά: «Όταν αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ, ξέρεις ότι όταν παίζει στον τελικό, τον κερδίζει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαριστικά ήταν τα τελευταία νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη χιαστού στην προπόνηση και αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της νέας σεζόν.

Και με τον βασικό τους τερματοφύλακα νοκ-άουτ για τους επόμενους μήνες, οι Μερένγκες φέρεται να έχουν σχηματίσει ήδη μια λίστα με τους υποψήφιους τερματοφύλακες που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ονόματα όπως εκείνα των Νταβίντ Ντε Χέα (ελεύθερος), Κέπα Αριθαμπαλάγα (Τσέλσι) και Γιασίν Μπόνο (Σεβίλλη) είναι τα φαβορί για μεταγραφή στη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι, μιας και στη Μαδρίτη ψάχνουν για μια προσωρινή λύση.

Ο Ισπανός γκολκίπερ μάλιστα που φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται να έχει αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X