Κηφισιά: Ανακοινώθηκε ο Λούμορ

Κηφισιά: Ανακοινώθηκε ο Λούμορ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή του 27χρονου πρώην αριστερού μπακ του Άρη, Λούμορ Αγκμπενιένου.

Παίκτης της Κηφισιάς είναι με κάθε επισημότητα ο Λούμορ Αγκμπενιένου. Οι δυο πλευρές ήταν κοντά εδώ και λίγες ημέρες και πλέον η μεταγραφή επισημοποιήθηκε και ανακοινώθηκε.

Ο 27χρονος ακραίος οπισθοφύλακας θα πλαισιώσει στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας των Βορείων Προαστίων τον Αλέξανδρο Παρρά. Θυμίζουμε πως ο Λούμορ έπαιξε τη σεζόν 2021-22 στη Superleague για λογαριασμό του Άρη. Με την φανέλα των Κίτρινων μέτρησε συνολικά 13 εμφανίσεις.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λούμορ Αγκμπενιένου, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1996 στην Γκάνα. Σε ηλικία 18 ετών άφησε την πατρίδα του για να μετακομίσει στην Πορτογαλία, εκεί όπου αγωνίστηκε αρχικά στην Πόρτο Β’ κι εν συνεχεία στην Πορτιμονένσε, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη LigaPro της Πορτογαλίας.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Μόναχο 1860, επέστρεψε στην Ιβηρική Χερσόνησο για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, πανηγυρίζοντας με τον ιστορικό σύλλογο της Πορτογαλίας την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2018/19. Ακολούθησαν δύο διαδοχικοί δανεισμοί σε Γκέζτεπε και Μαγιόρκα, πριν πάρει μεταγραφή για τον Άρη.

Το 2021/22 έπαιξε 12 φορές με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ισπανία με τα χρώματα της Μάλαγα.

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου έχει υπάρξει επίσης 14 φορές διεθνής με την Γκάνα.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X