Καλά μαντάτα για τους δυο από τους τρεις τραυματίες της φονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Καλά μαντάτα για τους δυο από τους τρεις τραυματίες της φονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πόσοι νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή, η κατάσταση της υγείας τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο 3 Έλληνες τραυματίες νοσηλεύονται πλέον στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», από τους 10 που είχαν μεταφερθεί τα ξημερώματα της Τρίτης και μετά τις επιθέσεις χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά:

1) Έλληνας 48 ετών, νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί εξιτήριο, σήμερα Πέμπτη.

2) Έλληνας 47 ετών, νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί εξιτήριο σήμερα Πέμπτη.

3) Έλληνας 26 ετών, νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4) Κροάτης 37 ετών, της Α’ Χειρουργικής Κλινικής, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30 της Πέμπτης από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες στις 7:00 το απόγευμα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X