VIDEO-ΣΟΚ: Τα τάγματα εφόδου Κροατών και Ελλήνων δολοφόνων προς το γήπεδο της ΑΕΚ!

Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σοκάρουν οι εικόνες από «τάγμα εφόδου» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με τους Έλληνες συνεργούς τους πριν την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκάρουν οι εικόνες από «τάγμα εφόδου» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με τους Έλληνες συνεργούς τους πριν την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ, όπου έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης.

Στο ντοκουμέντο, το οποίο θα προβληθεί απόψε στο δελτίο ειδήσεων του Star, βλέπουμε για πρώτη φορά το «τάγμα» εφόδου των Κροατών και των Ελλήνων δολοφόνων, να πλησιάζει στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Για πρώτη φορά φαίνονται τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που έκανε ταξίδι 1464 χιλιομέτρων από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, να είναι οπλισμένα με ξύλα, καδρόνια και σχετικά πολεμικά εξαρτήματα, λίγο πριν τα επεισόδια που προκάλεσαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια των οποίων αφαιρέθηκε η ζωή του άτυχου Ενωσίτη οπαδού.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο, τα οποία έχουν παρθεί από κάμερα ασφαλείας κατοικίας, τα άτομα έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Με βήμα ταχύ πορεύονται μέσα από ένα στενό δρόμο, δίπλα από το ρέμα Γιαμπουρλά, το οποίο εκτείνεται παράλληλα από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.


Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X