Την Παρασκευή στην Ελευσίνα το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή στην Ελευσίνα το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Την Παρασκευή (11/8) στις 17:00 θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχαλή Κατσουρή που δολοφονήθηκε τη Δευτέρα στην Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ και η ελληνική κοινωνία θρηνεί για την απώλεια του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή που έπεσε νεκρός μετά τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν μαζί με Έλληνες συνεργούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και πριν από λίγο έγινε γνωστή η ώρα, η ημέρα και ο τόπος, όπου θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του Μιχάλη Κατσουρή. Αυτή, λοιπόν, θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή (11/8) στις πέντε το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.

Μία εξόδιος ακολουθία που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου που θα θέλουν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο Μιχάλη.

Και όλα αυτά εν μέσω εκατοντάδων «γιατί». Ένα παιδί που βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάρει το εισιτήριο του και να πιει μία μπύρα, έναν καφέ με άλλους φίλους του και όχι μόνο δεν γύρισε σπίτι του, αλλά είδε Κροάτες χούλιγκανς με Έλληνες συνεργούς να του κόβουν τόσο άδικα το νήμα της ζωής.

Την Παρασκευή η οικογένεια της ΑΕΚ και όλη η Ελλάδα θα πει το τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη, όμως ουδείς θα τον ξεχάσει.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X