Ένωσις Φίλων ΑΕΚ: «Συλλυπούμαστε και θρηνούμε με την τραγική οικογένεια, να επιβληθεί ένα δεσμευτικό πλαίσιο συμπεριφορών, εντός και εκτός γηπέδων»

Ένωσις Φίλων ΑΕΚ: «Συλλυπούμαστε και θρηνούμε με την τραγική οικογένεια, να επιβληθεί ένα δεσμευτικό πλαίσιο συμπεριφορών, εντός και εκτός γηπέδων»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της «Ένωσις Φίλων ΑΕΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Πολιτιστική Λέσχη «Ένωσις Φίλων ΑΕΚ» για τη δολοφονία του αδικοχαμένου φίλου της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πολιτιστική Λέσχη «Ένωσις Φίλων ΑΕΚ» κατευοδώνει τον αγαπημένο Μιχάλη με βαθιά οδύνη. Συλλυπούμαστε και θρηνούμε με την τραγική οικογένεια.

Η ελάχιστη σπονδή στη μνήμη του είναι μία: Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να συγκαλέσει σύσκεψη των ομάδων και των οπαδικών οργανώσεων, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ ή λίγο ευθύνονται για τη βία (  όπως επανειλημμένα ζητούμε από το 2015 ) και ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ένα δεσμευτικό πλαίσιο συμπεριφορών, εντός και εκτός γηπέδων, με βαρύτατες ποινές στους παραβάτες.

Οποιαδήποτε χρονική κωλυσιεργία σήμερα, είναι συνενοχή. Αμέσως μετά πρέπει να προχωρήσουμε τη συζήτηση για τα  πολυεπίπεδα και βαθύτερα πολιτικο-κοινωνικά αίτια του κακού.

Αυτή η επιτακτική ανάγκη δεν υποβαθμίζει τις κραυγαλέες ευθύνες και τις τιμωρίες προσώπων, ομάδων και άλλων φορέων, για τις οποίες απαιτείται άμεσα τεκμηριωμένος αλλά και καταπελτώδης καταλογισμός για την απρόκλητη δολοφονική επίθεση.

Έχουμε τη σαφή πεποίθηση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα επιτύχει τη λυσιτελή διαλεύκανση της τραγωδίας με τις ανάλογες τιμωρίες,ειδικά της Ντυνάμο Ζάγκρεμπ.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X