Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση» (ΦΩΤΟ)

Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση είναι μία από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες της δολοφονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξόχως βαριές και μόνο κακουργηματικές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες της δολοφονικής επίθεσης το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως αναφέρει ο κροατικός Τύπος επικαλούμενος και ελληνικές πηγές, η δικογραφία για τους συλληφθέντες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες συνεργούς τους είναι βαριά και περιέχει μόνο κατηγορίες για αξιόποινες πράξεις. Και ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sportske.jutarnji.hr» είναι η κατηγορία της ένταξης και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Μία κατηγορία που είχε αποδοθεί και στη δίκη της «Χρυσής Αυγής» σε περίπου 45 άτομα.

Τι ποινή προβλέπεται εφόσον ο εκάστοτε κατηγορούμενος κριθεί ένοχος; Τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 χρόνια. Επίσης όποιος διαπιστωθεί ότι παρέχει ουσιώδεις πληροφορίες ή υλικά μέσα, με σκοπό να διευκολύνει ή να υποβοηθήσει οργάνωση για τη διάπραξη των επιδιωκόμενων από αυτή κακουργημάτων, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών».

Από κει και πέρα, όπως συμβαίνει και στα ελληνικά ΜΜΕ, οι Κροάτες δεν έχουν καταλήξει, δεν έχουν την πληροφόρηση αν δικογραφία θα περιλαμβάνεται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αναφορικά με την δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, καθώς ακόμη η ΕΛΑΣ περιμένει τα αποτελέσματα και τις ιστολογικές προκειμένου να μπορέσει να ταυτοποιήσει μόνη τους φυσικούς δράστες του εγκλήματος.

Να σημειωθεί επίσης πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έχουν ομαδοποιήσει τους συλληφθέντες ανάλογα με τον ρόλο τον οποίο θεωρούν οι αστυνομικοί ότι είχαν στη δολοφονική επίθεση, αλλά και σε αυτή την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν των Κροατών χούλιγκανς.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση» (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X