Ντράπηκε και η ντροπή με την ξεφτίλα τους - Τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης, στο λιμάνι ρίχνουν ευθύνες για τη λειτουργία της «OPAP Arena»!

Ντράπηκε και η ντροπή με την ξεφτίλα τους - Τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης, στο λιμάνι ρίχνουν ευθύνες για τη λειτουργία της «OPAP Arena»!

Δεν έχουν τσίπα, δεν αισθάνονται καθόλου ντροπή, τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης, στο λιμάνι ρίχνουν ευθύνες για τη λειτουργία της «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντράπηκε και η ντροπή με την ξεφτίλα τους, την ημέρα που που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης, στο λιμάνι ρίχνουν ευθύνες για τη λειτουργία της «OPAP Arena»!

Τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση βρίσκεται σε ερυθρόλευκο μέσο που σε ρεπορτάζ, σχόλιο αν θέλετε, είχε τίτλο το εξής: «Εγκληματικές ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ και ένα γήπεδο που δεν έπρεπε να είχε γίνει».

«Τεράστιες οι ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ που άφησε να φτάσουν μέχρι τη Φιλαδέλφεια οι φασίστες Κροάτες οπαδοί. Τώρα φαίνονται και τα προβλήματα με το γήπεδο», ανέφερε στο lead. Αρχικά στο κομμάτι γινόταν αναφορά στις ευθύνες της αστυνομίας και στη συνέχεια επισημαινόταν: «Όμως, την ίδια στιγμή υπάρχει και μια άλλη συζήτηση που δεν συζητιέται όσο πρέπει. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τον τρόπο που είναι χωροθετημένο και κατασκευασμένο το γήπεδο της ΑΕΚ. Τα έλεγαν αυτά κάτοικοι, κινήματα και λίγοι δυστυχώς δημοσιογράφοι πριν καλά καλά μπει η πρώτη μπουλντόζα».

«Είναι πολύ προβληματικό να φτιάχνεται ένα τέτοιο γήπεδο μέσα στον αστικό ιστό, πολύ κοντά σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, δίπλα σε ένα άλσος. Μια τέτοια χωροθέτηση και κατασκευή του γηπέδου σημαίνει ότι μπορεί πολύ εύκολα να γίνει πεδίο μάχης, οι συγκρούσεις και τα επεισόδια να επηρεάσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα και στους κατοίκους, η αστυνομία να μην μπορεί να κάνει εύκολα επέμβαση ακριβώς επειδή είναι μέσα σε έναν πυκνό αστικό ιστό και άρα τα επεισόδια να γίνουν ανεξέλεγκτα», συμπληρωνόταν στο σχόλιο.

«Όλα αυτά τα λέγαμε καιρό πριν, όμως μας αντιμετώπιζαν σαν προκατειλημμένους ενώ τώρα φαίνεται πόσο δίκιο είχαμε. Και με αυτή την έννοια για όσα έγιναν χτες στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν ευθύνη και όλοι αυτοί που έβαλαν την υπογραφή τους για να γίνει αυτό το γήπεδο, αλλά και για να δοθεί να λειτουργήσει φέτος, παρότι υπήρχαν ανοιχτά ζητήματα για τα μέτρα ασφάλειας στο εσωτερικό του. Και αυτό σημαίνει ότι αυτό που απαιτείται είναι κάτι πολύ παραπάνω από κάποιες καρατομήσεις αξιωματικών για να δοθεί η εικόνα ότι «λαμβάνονται μέτρα»», κατέληγε το σχόλιο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X