Μένει στην Τότεναμ ο Κέιν

Μένει στην Τότεναμ ο Κέιν
Photo Credits: INTIME

Απίθανη η αποχώρηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, μετά την απόρριψη της τελευταίας προσφοράς που κατέθεσε στα «σπιρούνια» η Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απομακρύνεται η μεταγραφή του Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου, με την παραμονή του Άγγλου στράικερ στην Τότεναμ να αποτελεί το πιο πιθανό σενάριο, πλέον. Οι Βαυαροί δεν προτίθενται να προσπαθήσουν περαιτέρω για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού, μετά και την απόρριψη της τρίτης προσφοράς τους από τα «σπιρούνια».

Ο Κέιν δεσμεύεται με συμβόλαιο που διαρκεί έως και το επόμενο καλοκαίρι, έχοντας ζητήσει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του μέχρι την έναρξη της Premier League. Αν δεν υπάρξει κάτι νεότερο, μέχρι το εναρκτήριο παιχνίδι της Κυριακής με τη Μπρέντφορντ, τότε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου θα εξακολουθεί να είναι κάτοικος Λονδίνου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023/24.

Επιπλέον, ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, έχει εντυπωσιάσει τον Κέιν, που νιώθει άνετα στις προπονήσεις μαζί του. Για προληπτικούς λόγους και μόνο θα μείνει εκτός από τη φιλική αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα ο έμπειρος φορ, κάτι που ισχύει και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X