Μουρίνιο: «Η στάση της Ρόμα μετά την τιμωρία μου με λύπησε-Δεν με στήριξαν»

Μουρίνιο: «Η στάση της Ρόμα μετά την τιμωρία μου με λύπησε-Δεν με στήριξαν»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έλαβε στήριξη από τη Ρόμα μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για τα υβριστικά του σχόλια προς τον διαιτητή Τέιλορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απογοήτευσή του από τη μη στήριξη της διοίκησης της Ρόμα μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για την εξύβριση του διαιτητή Άντονι Τέιλορ στον απόηχο της ήττας των «τζαλορόσι» από τη Σεβίλλη στον τελικό του UEFA Europa League μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος προπονητής δέχτηκε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του προς τον Άγγλο ρέφερι.

Στην τιμωρία του αυτή αναφέρθηκε ο 60χρονος κόουτς, σύμφωνα με τον οποίο η διοίκηση της ιταλικής ομάδας δεν του παρείχε την απαραίτητη προστασία αφότου του επιβλήθηκαν οι συγκεκριμένες κυρώσεις.

«Το πιο λυπηρό είναι ότι δεν υποστηρίχθηκα από την ομάδα σε αυτό το περιστατικό», αναφέρει, σε συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Corriere dello Sport. «Θα εκτίσω την τιμωρία μου. Θα είναι τέσσερα παιχνίδια στα οποία θα αισθάνομαι σαν οπαδός της Ρόμα», συνεχίζει.

«Στην Ιταλία ένιωσα ότι μου επιτίθενται. Παραβίασαν την ελευθερία μου ως άντρα και ως ανθρώπου του ποδοσφαίρου. Δεν νιώθω άνετα εδώ. Φοβάμαι ότι θα μου επιβληθούν περισσότερες κυρώσεις. Φοβάμαι ότι θα αναγκαστώ να ακούσω ξανά όλα όσα έχω ακούσει και διαβάσει τα τελευταία δύο χρόνια», έκλεισε ο «Special One».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X