Στους 8 η Κολομβία - Αντιμετωπίζει την Αγγλία

Στους 8 η Κολομβία - Αντιμετωπίζει την Αγγλία
Photo Credits: INTIME

Ένα γκολ χρειάστηκε η Κολομβία, για να κάμψει το εμπόδιο της Τζαμάικα, με το τελικό 1-0 να τη στέλνει στους «8» του Μουντιάλ Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε η Κολομβία της Τζαμάικα, στο πρώτο παιχνίδι της Τρίτης (08/08) για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Ανώτερες οι Νοτιοαμερικανίδες, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά την αντίπαλό τους και να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Αγγλία, το μεσημέρι του Σαββάτου (12/08, 13:30).

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στη Τζαμάικα και τη Τζόντι Μπράουν, στο 3’, η Κολομβία κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της σε όλο το πρώτο ημίχρονο, χωρίς, ωστόσο, να βρει δίχτυα. Το σύνολο του Νέλσον Αμπάντια βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, με πιο χαρακτηριστική αυτή της Ντιάνα Οσπίνα στο 15’, εκεί όπου το σουτ της έμπειρης χαφ δεν κατάφερε να νικήσει την γκολκίπερ Ρεμπέκα Σπένσερ.

Μετά την ανάπαυλα ήρθε η ανταμοιβή για τις Κολομβιανές και η Καταλίνα Ούσμε ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό. Η ψηλή πάσα της Άνα Γκουζμάν έφερε την 33χρονη επιθετικό στο κατάλληλο σημείο, ώστε να τελειώσει με μία επαφή τη φάση για το 1-0.

Οι ταχύτητες έπεσαν στη συνέχεια αλλά η ομάδα του Λόρνε Ντόναλντσον λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Μεγάλη ευκαιρία για την Ντρου Σπενς στο 82’, η μπάλα κατέληξε πάνω από το δοκάρι της Καταλίνα Πέρεζ. Λίγα πράγματα άλλαξαν ως το φινάλε και το τελικό 1-0 έστειλε την Κολομβία στους 8 του Μουντιάλ Γυναικών, αποτελώντας το «κύκνειο άσμα» της Τζαμάικα στη διοργάνωση.


 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X