Μαρτυρία για την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ερχόντουσαν πολλά άτομα με καδρόνια, δεν προλάβαινα να φτάσω στο αυτοκίνητο» (VIDEO)

Μαρτυρία για την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ερχόντουσαν πολλά άτομα με καδρόνια, δεν προλάβαινα να φτάσω στο αυτοκίνητο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένας μάρτυρας που βρισκόταν σε μια καφετέρια κοντά στο γήπεδο μίλησε στην ΕΡΤ για όσα διαδραματίστηκαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλάδελφεια που προκλήθηκαν από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Έλληνες συνεργούς το βράδυ της Δευτέρας, είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 22χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ.

Ένας μάρτυρας που βρισκόταν σε μια καφετέρια κοντά στο γήπεδο μίλησε στην ΕΡΤ για τα θλιβερά διαδραματίστηκαν.

«Ήμασταν σε καφετέρια εγώ με άλλους τρεις φίλους. Πίναμε καφέ και μας ενημέρωσε το παλικάρι που έχει την καφετέρια ότι έρχονται κάποιοι για να κάνουν φασαρία. “Σηκωθείτε και φύγετε. Θα κλείσουμε και εμείς γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος” μας είπε” δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο μάρτυρας.

Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου, είδα από τη γωνία ότι ερχόντουσαν πολλά άτομα που κρατούσαν καδρόνια και άλλα αντικείμενα που γυάλιζαν. Κατάλαβα ότι δεν θα προλάβαινα να φτάσω στο όχημά που γύρισα να φύγω. Το άφησα. Έσπασαν το μπροστά και το πίσω παρμπρίζ.

Δεν χτυπήσαμε εμείς, αλλά άκουσα ότι έχουν χτυπηθεί άλλοι άνθρωποι. Αμαρτία από τον Θεό. Πάλι καλά πρόλαβαν και έφυγαν, γιατί ήταν και ηλικιωμένοι άνθρωποι στην καφετέρια», ανέφερε.

υτόπτης μάρτυρας μίλησε και στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» στον ΑΝΤ1, αναφέροντας: «έπεσε πάρα πολύ ξύλο, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Γύρω γύρω ηταν πολλές ομάδες. Είδα έναν τραυματία με ανοιγμένο κεφάλι να τον παραλαμβάνει το ασθενοφόρο».

Όσο για το αν υπήρχε αστυνομική δύναμη στο σημείο, ανέφερε: «Δυστυχώς η αστυνομία ήρθε μετά από μισή ώρα. Ένα παλικάρι από την ΑΕΚ ήρθε μισή ώρα πριν το συμβάν και με ενημέρωσε ότι θα έρθουν Κροάτες, έχε το νου σου».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X