MundoBasket 2023: Ο Χουάν Νούνιεθ παίρνει τη θέση του Ρούμπιο στη 16αδα της Ισπανίας

MundoBasket 2023: Ο Χουάν Νούνιεθ παίρνει τη θέση του Ρούμπιο στη 16αδα της Ισπανίας
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός Χουάν Νούνιεθ συγκαταλέγεται μεταξύ των 16 παικτών της Ισπανίας που προετοιμάζονται εν όψει MundoBasket 2023 μετά την αποχώρηση του Ρίκι Ρούμπιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρίκι Ρούμπιο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση για λόγους ψυχικής υγείας και συνεπώς δημιουργήθηκε μία κενή θέση στο ρόστερ της εθνικής ομάδας της Ισπανίας που προετοιμάζεται για το MundoBasket 2023.

Ο νεαρός ταλαντούχος Χουάν Νούνιεθ (19 χρόνων, 1.92 μέτρα), είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται από την ισπανική ομοσπονδία στους παίκτες που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο, ενισχύοντας τα γκαρντ μετά την αποχώρηση του έμπειρου Ρούμπιο.

Ο Νούνιεθ, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της “ρόχα”, έχοντας μάλιστα στο παλμαρέ του και δύο χρυσά μετάλλια σε επίπεδο Παίδων και Νέων, όντας μεταξύ των διακριθέντων.

Αναλυτικά οι 16 του Σέρτζιο Σκαριόλο: Ρούντι Φερνάντεθ, Βίκτορ Κλαβέρ, Σέρχιο Γιουλ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Χουάντσο Ερνγανγκόμεθ, Άλεξ Αμπρίνες, Σέμπας Σάιθ, Χάιμε Φερνάντεθ, Ντάριο Μπριθουέλα, Ζοέλ Πάρα, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Χάιμε Πραδίγια, Αλμπέρτο Αμπάλδε, Χουάν Νούνιεθ, Σάντι Αλδάμα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X