Κροάτες και «πράσινοι» χούλιγκαν είχαν ραντεβού και έφυγαν μαζί για τη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)

Κροάτες και «πράσινοι» χούλιγκαν είχαν ραντεβού και έφυγαν μαζί για τη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε νωρίτερα το προφανές - Οι Κροάτες επιτέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με... «πράσινη» βοήθεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εξέδρα της ΑΕΚ πενθεί, το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί. Ένας φίλος της ΑΕΚ που έτυχε να βρίσκεται χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι νεκρός από την επίθεση των ναζί οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παρά την απαγόρευση και έχονταν ελληνική βοήθεια έφτασαν στην «κιτρινόμαυρη» περιοχή.

H συνεργασία των Κροατών με Έλληνες οπαδούς – συνεργούς επιβεβαιώνεται και από την ανακοίνωση της Αστυνομίας, όμως δεν θα ήθελε και πολύ για να καταλάβει κάποιος πώς κινήθηκαν.

Το κονβόι με τα βανάκια και τα αυτοκίνητα των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθαν στην Ελλάδα μέσω Αλβανίας, ωστόσο στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν έφτασαν μέσω της Εθνικής. Αντιθέτως επέλεξαν αν κινηθούν με… ασφάλεια και άφησαν τα οχήματά τους στον σταθμό Ειρήνη στο Μαρούσι και με τον ηλεκτρικό πήγαν στον Περισσό.

Προφανώς οι Κροάτες δεν ήταν γνώστες του αθηναϊκού συγκοινωνιακού δικτύου. Όλα αυτά τα έμαθαν από τους συνεργούς τους, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X