Ταβάρες: «Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τη Ρεάλ-Το NBA παραμένει το όνειρό μου»

Ταβάρες: «Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τη Ρεάλ-Το NBA παραμένει το όνειρό μου»
Photo Credits: INTIME

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον της καριέρας του άφησε ο Έντι Ταβάρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Έντι Ταβάρες αποκάλυψε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, τονίζοντας πως το όνειρο του είναι να αγωνιστεί στο NBA.

«Δεν ξέρω αν πρόκειται να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με τη Ρεάλ. Η αλήθεια είναι πως μου απομένει ένας ακόμη χρόνος μέχρι τη λήξη του συμβολαίου και δεν ξέρω τι να σας πω. Ελπίζω να συμφωνήσουμε, αλλά δεν σας κρύβω πως το όνειρό του NBA παραμένει. Δεν θα το αρνηθώ. Έχω πει πολλές φορές ότι σκέφτομαι το NBA, αλλά πρέπει να τα αναλύσω όλα, πριν αποφασίσω για οτιδήποτε. Όλα είναι στον αέρα, αλλά δεν ανησυχώ για αυτό. Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την ομάδα μου και μετά θα προσπαθήσω να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο με τον σύλλογό μου, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι», τόνισε ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Να θυμίσουμε πως ο Ταβάρες είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στο NBA από το 2015 έως 2017 με Χοκς και Καβαλίερς. Έκτοτε, ωστόσο, και μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη με τη φανέλα της Ρεάλ, ο MVP του φετινού Final 4 της Ευρωλίγκας έχει ανέβει πολλά επίπεδα και δείχνει πολύ πιο έτοιμος να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X