Εθνική Ανδρών: Τζάμπολ στο τουρνουά Ακρόπολις κόντρα στη Σερβία

Εθνική Ανδρών: Τζάμπολ στο τουρνουά Ακρόπολις κόντρα στη Σερβία
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ανδρών κοντράρεται με την Σερβία στο πρώτο ματς στο τουρνουά Ακρόπολις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφτασε η ώρα για το τζάμπολ στο τουρνουά Ακρόπολις, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Σερβίας και της Ιταλίας. Την Τρίτη 8 Αυγούστου η Εθνική μας ομάδα  θα τεστάρει τις δυνάμεις της στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Σερβία του Μπογκντάνοβιτς και του Μιλουτίνοβ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Παγκοσμίου και θέλει να πάρει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα σε φιλικό.

Η Ελλάδα κατάφερε να επικρατήσει των Σλοβένων τόσο εκτός έδρας όσο και στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας καλά στοιχεία σε αυτό το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα του Ιτούδη έκανε την προπόνηση της την Δευτέρα 7 Αυγούστου, με τον Κώστα Παπανικολάου να μένει εκτός λόγω μυϊκού σπασμού στην οσφυική μοίρα. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η Εθνική μας θα παίξει και με την Ιταλία την Πέμπτη 10 Αυγούστου (19:45), ενώ την Τετάρτη οι Σέρβοι θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς την ίδια ώρα. Τρεις πολύ σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε ποιοτικές ομάδες.

Στο τουρνουά Ακρόπολις θα βρεθεί και η Εθνική Νέων για να αποθεωθεί από τον κόσμο. Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Eurobasket U20, πραγματοποιώντας ορισμένες μεγάλες εμφανίσεις και ανατροπές. Έτσι πριν το τζάμπολ θα αποθεωθούν από τους Έλληνες φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Η Σερβία ήρθε στο Ακρόπολις με τους: Αβράμοβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Ντόμπριτς, Νταβίντοβατς, Νίκολα Γιόβιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Μαρίνκοβιτς, Μιλουτίνοβ, Νέντοβιτς, Πετρούσεβ, Ραντάνοφ, Ρίστιτς, Σίμανιτς, Γκούντουριτς.

Το πρόγραμμα

Τρίτη 8/8 19.45 Ελλάδα-Σερβία
Τετάρτη 9/8 19.45 Σερβία-Ιταλία
Πέμπτη 10/8 19.45 Ιταλία-Ελλάδα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X