Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες (VIDEO)

Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακρίνονται οι συλληφθέντες στα χθεσινά αιματηρά επεισόδια έξω από την «Αγιά Σοφιά - OPAP ARENA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακρίνονται οι συλληφθέντες στα χθεσινά αιματηρά επεισόδια έξω από την «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA», στην Νέα Φιλαδέλφεια, μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 22χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Ο 22χρονος χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από Κροάτη οπαδό, ενώ συνολικά στα επεισόδια τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι, πέντε Έλληνες και τρεις Κροάτες.

Οι Αρχές προχώρησαν συνολικά σε 96 συλλήψεις: οι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ είναι οι τραυματίες που παραμένουν στον Ερυθρό Σταύρο. Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί 82 Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα 150-200 οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό, έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena.

Οι Κροάτες φαίνεται ότι έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, καθώς φτάνοντας στην Αττική Οδό, τα αυτοκίνητά τους σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη, όπου συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια και με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πολλά καταστήματα και αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, καθώς οι Κροάτες έβαλαν φωτιές σε κάδους και ξερά κλαδιά που βρίσκονταν πλησίον του ανοιχτού πάρκινγκ, ενώ έσπασαν τα παρμπρίζ αυτοκινήτων.


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X