Αυστηρό μήνυμα από την ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος - Μη δείξετε καμία ανοχή στην ανοησία, έχουμε την καλύτερη έδρα και το πιο θερμό κοινό»

Αυστηρό μήνυμα από την ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος - Μη δείξετε καμία ανοχή στην ανοησία, έχουμε την καλύτερη έδρα και το πιο θερμό κοινό»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχώρησε σε αυστηρή ενημέρωση προς τον κόσμο προκειμένου να μην υπάρξει τίποτα αρνητικό που θα βάλει σε κίνδυνο την ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε η ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα!

Πιο αναλυτικά: «Φίλοι της ΑΕΚ

Μια ακόμη ιστορική στιγμή βρίσκεται μπροστά μας, με την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στην Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από περισσότερα από 20 χρόνια. Το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όλα όσα θα δώσει φέτος για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η ομάδα μας στην OPAP Arena, αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση και για λόγους πέρα του αγωνιστικού.

Οι σοβαροί κίνδυνοι επισημάνθηκαν κι από μας τις προηγούμενες μέρες και στην πρόσφατη ανακοίνωση της ORIGINAL 21. Δεν επιτρέπεται να τους αγνοήσει κανείς. Δεν είναι μόνο τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά, για τα οποία είναι αδιανόητο να δούμε ακόμη κι ένα να ανάβει το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο μας. Το ίδιο σημαντικό είναι να σταματήσει και η ανοησία με τα laser, καθώς τιμωρίες σημαντικές έστω και μόνο γι΄ αυτά είναι στην ημερήσια διάταξη της UEFA.

Η ανωριμότητα δεν έχει θέση μεταξύ μας. Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος. Οι τιμωρίες από την UEFA είναι αυστηρές και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις υποστούμε, για πράγματα που πολύ εύκολα μπορούμε να αποφύγουμε.

Τα μέτρα πρόληψης θα είναι τα μέγιστα δυνατά. Είμαστε αναγκασμένοι όμως να επαναλάβουμε πως οι κυρώσεις σε προσωπικό επίπεδο θα είναι επίσης οι πιο αυστηρές που μπορούν να υπάρξουν. Όλο το γήπεδο ελέγχεται από το σύστημα καμερών ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο βρέθηκε και αποκλείστηκε δια βίου από το γήπεδο μας ο υπαίτιος για το απαράδεκτο περιστατικό την τελευταία αγωνιστική με τον Βόλο. Το ίδιο θα γίνει και με τον οποιονδήποτε ανάψει καπνογόνο ή βεγγαλικό ή προβεί σε χρήση laser. Δεν θα μπει ξανά στην OPAP Arena, πέρα από τις νομικές κυρώσεις. Και να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία πως θα βρεθεί.

Με τον ίδιο τρόπο έχουν επισημανθεί (σ.σ παραπέμπουμε σε σχετικό βίντεο που δώσαμε μέσα στην σεζόν 2022-23) όσοι δεν σεβάστηκαν την ΑΕΚ και το Σπίτι μας, με τον τρόπο που επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο. Την προηγούμενη σεζόν σε αυτό το κομμάτι δεν πήγαμε στο πιο αυστηρό δυνατό πλαίσιο ως προς τις κυρώσεις, αλλά μη ξεγελαστεί κανείς! Δεν θα γίνει το ίδιο φέτος. Οι είσοδοι ελέγχονται εξονυχιστικά από το σύστημα καμερών ασφαλείας και πλέον όλοι θα αντιμετωπίζουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις, εφόσον η συμπεριφορά τους δεν είναι η πρέπουσα.

Έχουμε την καλύτερη έδρα, το πιο θερμό κοινό. Και τα δύο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας μας ως ομάδα. Μεγάλα μας όπλα. Που πρέπει να τα προστατέψουμε πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι. Και οι ίδιοι λοιπόν μη δείξετε καμιά ανοχή στην ανοησία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεδομένα δεν θα δείξει. Και το λέμε για μια ακόμη φορά: Κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε και δεν προειδοποιήθηκε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X